|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Erol abicim , radarım, bundan sonra her hafta başı tüm çiftliklerden detaylı rapor bekliyoruz senden
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Erol da geldi ama
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() onur abi bi aralar balık üretimi yapılan çiftliklere damızlık balık tutup sattığımız olmuştu.. ama o çiftlik sahipleriyle maddi bi takım sorunlar yaşayıp alış-verişi bıraktık.. tabi bu konu uzun zaman önce oldu.. sistem hala bu şekildemi işliyo yoksa anaç balıklar için sistemler geliştirdiler mi bilemiyorum.. bu konu ile ilgili gözde'nin kesin bilgisi vardır.. o bizi aydınlatır diye düşünüyorum.....
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu akşam yazlığa gidicem bakalım takımları hazırladım gece kıyıdan atıcam eğer bişeyler tutabilirsem(inşallah...) resimleri en kısa sürede sizlerle paylaşıcam.Çipura için sardalya nasıl olur şu an başka seçeneğim de yok gibi gözüküyor gerçi...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() borukurdu, mamun tavsiye ederim ama madem seçeneğin yok o zaman sardalya taze olsun bari.. gezer kurşunun arkasına iki karış misina ucuna 5-6 iğneli lokum yap sardalyayı, yer taşlıksa mıgri tutabilir yüksek ihtimalle ama kumluksa levrekde alabilirsin çipurada, mırmırda.. rastgelsin, fotoğraflarını bekliyoruz....
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() yer kumluk o yüzden çupra olabilir büyük ihtimal...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aydın ve çevresinde Sazan avlak yeri ? | ilhan | TATLI SU AVI | 1 | 27-02-2010 19:06 |
merhaba aydın dan | cenksv | Tanışma | 2 | 24-06-2008 09:53 |
istanbul kıyıcılar.. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-01-2008 09:43 |
Kıyıcılar henüz oturun oturduğunuz yerde.. | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 15-04-2007 17:40 |