|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Böyle güzel bir günü en güzel şekilde hep birlikte geçirmenize çok sevindim arkadaşlar,inşallah daha kalabalık avlara...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() Onur tebrik ederim günün bonusunu sen almışsın...Muvaffak Abicim geçmiş olsun...Çabuk iyileş...
|
||
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir gün olmuş, balıklı olanlar da başlasa artık diyorum. Valla adımız çıkacak bu gidişle
![]() Muvaffak Abi tekrar geçmiş olsun...
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese ve özellikler katılımcılara çok teşekkürler. organizasyon gerçekten güzeldi. Orçun'un kamış ile atış yapmayı öğrenmesi ayrıca beni çok sevindirdi. onun içinde güzel birgün oldu. hayatında il defa atçek balık yakaladı adam.
![]() ![]() ![]() ![]() tago senden rica etsen aynı konu için açılmış diğer başlıkları birleştirirmisin. birde oğlanın resimleri varsa koyarsan sevinirim. şenlensin çocuk.
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 23-04-2007 " tarihinde saat 22:01 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Kahvaltı öncesi saat 4:30 suları Soldan sağa: Onur,Erhan,Kıvanç,Adnan,Muvaffak,Serkan Kamera arkası: Tago ![]() Buda av yerine geldiğimiz an. Saat 5:50 suları Arkadaşlar resimleri imageshack da iki kere ufaltmaya çalıştım ama olmadı...küçülterek ekleyebilirseniz sanırım çok daha net olucaklar...Tagoooo yardım kardeşim... Düzenleyen: Tago
Bu mesaj en son " 24-04-2007 " tarihinde saat 07:52 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Süper bi gün gecirmişsiniz Arkadaşlar...Tagocum cnm kardeşim yorumlarına sağlık allah daha güzel organisazyonlar nasib etsin....
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() resimler tamamdır ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() soldan sağa isimleride alırsak tam süper olur kanımca
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlk resimdeki mekanı karanlıkta bile tanırım, çok iyi boyoz ve poğaça yapar o mera
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11 nisan av raporu | shark1 | Videolar | 3 | 14-04-2009 19:41 |
12 Nisan 2008 Raporu | social | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 28-04-2008 21:49 |
28 Nisan raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 30-04-2007 09:36 |
23 Nisan Gerence raporu | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 24-04-2007 12:57 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |