![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() Umarım sevgili Erolun bu dileğini bir gün gerçekleştiririz.Kim bilir belki de bu yaz...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() umarım hemde bu dilekleri İzmirde gerçekleştirelim
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() selam bence uzak atıs yapmak için misina dolu olmalıdır ama cok dolu olmamalıdır cunku attıgınız zaman mısına dolama yapabılır yanı dolasabılır bıde fırdondu kısmını ıyı ayarlamak gerekır fazla asagıda olursa fazla uzaga gıtmez ve gergin tutmak gerekır bence atarken agırlıgıda omuza vermek gerekır...
|
||
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() serkan cım yeni foto güzel çıkmış...kafada bere tipik jön gibi bakış...
|
||
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() uzağa atma nın bir püf noktasıda daha öncede söylendiği gibi kamış ve kurşun uyumluluğudur bunu hallettikten sonra kamışımızı esnetebilmek önemlidir . ben 3.30 hassasiyeti 80-100 oln bir kamışta önden geriye daha sonra ileri salınımla kamışı esnetip öyle atıyorum oldukça da uzağa gidiyor .. bu arada bunu yaparken arkadaki malzemelere dikkatt.
![]() |
![]() |
#26 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar ben bir yönten ...... elinde imkanı olmayanlar için..
elindeki kamış eger güçlü ve uzaga atmaya elverişli değil ise . o zaman serum lastikten sapan ile kurşun bayagı uzaga atılabiliyor.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ne güzel anlatmışsın kısa ve öz olarak. teşekkürler.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
eeee abi atarken o iğnelerden nasıl kurtarıcaz elimizi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar derin bir konu bu bizim boğazda antreman yapmak lazım 50 kişi yanyana akıntı var salla 100-150 gr bende bu dertten muzdaribim herzaman istediğim atışı yapamıyorum kurşun kamışlar dengeli ,nette birzaman bir sitede atış teknikleri animasyonlu görmüştüm ama bulamıyorum
![]() |
![]() |
#30 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Merhaba Dostlar, uzun bir aradan sonra yine buradayim. Aslinda surekli takipteyim, ancak islerin yogunlugunu tahmin edemezsiniz, kafamı kasiyacak zamanim yok derler ya iste ondan; bu vesile ile hepinizi saygi ile selamliyorum.
Rast geldim, oltayi uzaga atma meselesi; bu konuda bir cumle; Olta baligin oldugu yere dussun de, mesafe onemli degil ![]() Gecen hafta sonu Denizli'ye gittim memleketimde hasret gidermeye calistim; ama burnum deniz kokusu aradi (ne menem seydir anlamadim ![]() Onceki hafta Ildir'daydik, tutulan en buyuk balik 7-8 cm buyuklugunde(!) ot baligi idi; ha bu arada, bir deniz hiyarı, 4-5 tane de ince kollu deniz yildizi diyebilecegim bir seyler; Bu hafta sonu gider isem, kursun yerine bir balon (ruzgari yonune gore) baglayip karisik yemli 5-6 igneli takim denemeyi dusunuyorum. Bu arada, sapan konusu da gundeme geldi, uzaga atma sorununu ben de yasadigim icin, gecen yillarda denemistim; acayip ise yariyordu. Unutmusum hatirlattigi icin ustadima tesekkur ederim; Benden bu gunluk bu kadar, saglicakla kalin; selamlar
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kıyıdan uzağa sırtı?? | varior | Şamandıralı Takımlar | 43 | 27-12-2012 11:17 |
Kıyıdan Atmak İçin Acil Yardım | emiro | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 14-03-2008 16:39 |
başlangıç için | alpperr | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 31-01-2008 11:04 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
at çek için kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 7 | 18-04-2007 20:44 |