![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tevfik bey aramıza hoşgeldiniz!!!
Mert kardeşimizin dediği gibi avlanması yasak olan balıkları lütfen koruyalım ve daha duyarlı davranalım nede olsa doğal hayattan ve tabiat anadan hepimiz sorumluyuz!!! Burası sadece balık resmleri konan birsite değil!!Çevre bilincide uyandırmaya çalışıyoruz sizide aramızda gömekten mutluluk duyarız!!! Paylaşımcı olmanız dileğiyle!!!
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tevfik bey aramıza hoş geldiniz
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Organizatör
|
![]() Erol kardeşim eline sağlık uğraşıların için, ama hala bana kocaman balık yakalatacağın günü bekliyorum ....
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol bey süpersiniz.Çok teşekkür ederim tam istediğim yeri göndermişsiniz.Geçmiş bayramınız mübarek olsun bu arada.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tenor Bey,
Merhabalar, Sizdeki programını bulabileceğimiz bir adres varmı veya mümkünse gönderme imkanınız varmı ? İyi günler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ege denizi haritaları ile bilgi edinmek için nette dolanıyordum, forumunuza
girdim ve dialoglarınızı okudum. Ne kadar düzeyli, kibar ve yardımsever bir anlayış, hayran kaldım !!!. Hemen üye oldum. Hepinize İzmir' den selamlar. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan
|
![]() [quote = diskus35; 64.578]
Alıntı:
Arkadaşım aramıza hoş geldiniz.. İmza ayarlarınızıda gerçekleştirirseniz (ad soyad memleket kan grubu doğum tarihi vb..) Hitap ta yanlışlık yapmamış oluruz.. Birde tanışma konusu açarsanız sizi daha yakından tanımış oluruz... Bu mesaj en son " 25-01-2010 " tarihinde saat 16:21 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Andaman Denizi | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 26-06-2012 21:56 |
Bu Denizi Orkinoslar mı Kirletti? | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 10-05-2012 14:39 |
Marmara Denizi Hakkında (Önemli) | mufi | SAĞLIK | 6 | 30-08-2011 21:18 |
Ege Denizi Balıkçılığı | Balikci Alp | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-05-2011 19:17 |
çöp Denizi | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 04-01-2006 01:15 |