|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ellerin dert görmesin. bu minekop beni sevmiyor. çünkü bir hafta ara ile 3 kez önüme kadar getirdiğim halde dışarıya alamadım. çünkü kıyıya yaklaştığı anda deliriyor. tabiki sonrada ben......
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Aynen öyle bende de kayalıklarda delirip iğne ağzından çıktı ancak kayalıklara sıkıştığından zor da olsa aldım. Birdaha denk gelirse daha dikkatli çekeceğim.
![]() |
![]() |
#23 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ayrıca küçük bir hatırlatma yapayım. her yıl geleneksel olarak mayıs haziran ve ekim kasım aylarında sahilevlerinde bolca bulunur. ama kıyıya alabilene...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Minakop ve eşkina balıkları tanımak ve bu iki balığın ortak özelliklerini tanıyalım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eski denizci abim bilgilendirme için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu iki balık en kolay renginden ayırt edilir sanırım. Eşkinayı çok daha koyu renkli bir balık olarak biliyorum. Güzel bir balık olsa da tadı için çok iyi şeyler duysam da benden uzak dursun.
![]() |
![]() |
#27 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Eşkine-Minekop ve TAŞLARI. | Rauf | Deniz Balıkları | 10 | 28-06-2008 23:00 |
acemiden resimler bu pazara ait | hamurabi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 27-11-2007 10:12 |
Acemiden Urla İçmeler seferi | sinarit_baba | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 27-09-2006 16:56 |