|
Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler Balık avı ile ilgili web sitelerinin linkleri |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
akdenizle ilgili bi takım bilgiler ....balıkların diğer dillerdeki karşılıklarını veren bi site... bazı balıklar eksik ve bazılarının türkçe karşılığı yok yada yanlış yazılmış...ama yine de faydası olabilecek bi site... sitede bi şey beni huzursuz etti ...ne olduğunu anlayamadım... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Link için teşekkürler Doğan...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu sitede bazi video görüntüler var belki hoşunuza gider..
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Doğan faydalı bir link bulmussun cok teşekkürler paylaşinın icin ama neyin tedirgin ettiğini merak ediyorum ?selamlar
|
||
![]() |
![]() |
#25 | ||
Guest
|
![]() rauf abi türkiye ile ilgili bi yazı vardı burada şimdi baktım yazı yok...siteyi bulduğumda yazıyı tercüme etmedim...o zaman yazıdaki bi kaç cümle bende bi rahatsızlık oluşturdu...sonra tercüme ederim diye bırakmıştım...bu arada unutmuşum zaten yazı da kaybolmuş...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir siteye benziyor.. baktım Erol abinin listesinde yok, eklemek istedim...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#27 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler savaş...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eyvallah Savaş,işte böyle ufak kırıntılar dağ olur,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() savaş paylaşımın için tesekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() elinize saglık tşkler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık Bulucularla ilgili sorularınız için buraya yazın lütfen | levrek | Balık bulucular- Sonar | 214 | 17-11-2012 14:44 |
körfez ile ilgili | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 20-11-2007 22:06 |
Makina ile ilgili | Alparsbeğ | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 06-11-2007 08:09 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |