|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bi yere ayrılmayın pazartesi görüşürüz...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Miço ![]()
|
![]() şamandıra kullanımını bılmıyorum fakat,,bızım buralarda daha çok gezer kursunla atılıyor...bende 10 gundur sahte yemler denıyorum hiçbisey alamadım,,silikon denemeye baslıcam bende artık...Bu arada balıklar muhtesem,,TEBRIKLER!!!
![]() |
![]() |
#23 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
topun diger halkasına da kamışın boyuna uygun 1-2 mlik köstek ucunda silikon igneli yem baglanır ve at/çek yaparsın bu sistemd silikon su üzerinde çırpıntılar yapayarak gelir .. varsa meret atlar..benim izlenimlerim bu.. ancak bölgenin durumuna göre sistem baglamak lazım derim ben.. levrek belkide daha aşagıdan saldırıyordur. sonuç olarak yöredeki duruma göre oltayı düzenlersin.. mesela iğnenin bir karış gerisine bir kurşun ![]() ''denizde bulunan bir kimse rüzgarın emrine tabidir.'' meksikadan |
|||
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Savas Raki varmiydi yaninda ?
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 24-06-2007 " tarihinde saat 08:17 itibariyle ykmk tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Miço ![]()
|
![]() eywallah saolasın kardesım denedım bıde sonuc bıle aldım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#28 | |||
Miço ![]()
|
![]() kardesım bıldıgın beyaz ve simli en ufak silikonlardan kullandım..1.5 mılyonluk bıseydı
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#30 | |||
Miço ![]()
|
![]() yarım kılo cıvarında levrek aldım 2 tane kardesım
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sezonun ilk turnaları | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 06-06-2009 05:39 |
Sezonun İlk Sazanları | iesencan | TATLI SU AVI | 25 | 12-07-2007 19:04 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |
Sezonun İlk Levrekleri | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 53 | 27-06-2006 18:48 |