![]() |
#21 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Erol Bey garmin 420 s BlueChart g2 Vision VEU015R (M. Ege-M. Marmara) yüklemem gereken harita dogrumudur yanlışlık yapmayayım teşekkürler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğrudur,bazı eski tip kart yazıcıları 2Gb ve üstü sd kartları görememektedir,şayet yüklme işleminde sorun yaşarsanız bu nedenledir,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Bey,anlattıklarınıza göre her şey doğru gözüküyor,tekrar bir deneme yapın,muhakkak anlamış olduğunuz bir şeyler olabilir,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol bey merhaba defalarca denememe lakin bir türlü haritayı yükleyemedim biryerde yanlışık yapıyorum ama nerde bir türlü çözemedim
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Erol Bey elimde Nüvi 200 var buna ege marmara deniz haritaları yüklemek istiyorum birde garmin etrex camo var bu cihaza bişeyler yüklenebiliyormu yükleniyorsa mesala neler olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum Selamlar.
![]() |
![]() |
#26 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben siteyi kaydetmemişim tesadüfen denk geldim üye olayım dedim üye olduğumu öğrendim artık kaybetmem.
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan
|
![]() Arkadaşlar Dahil gps i bulunan tum cep telefonlarına ve avuc içi bilgisayarlar garmin haritaları yuklene biliyor
aracınızda kullandıgınız navigasyon cihazlarının wince 6.00 ve üzeri cihazlarda yuklemek mumkun daha ekonomik oluyor
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tesekkürler tesekkürler sagol arkadaşım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben geçenlerde gitti gidiyor'dan 2.el bir gps aldım.. Garmin in etrex legend modeli(mavi renkli kasalı) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu cihazın 8 mb dahili haritası var fakat hafıza kartı takılamıyor.Ancak deniz haritası yüklenebiliyormuş.Data kablosu rs232 ile bağlanıyormuş.ancak piyasada bulunmuyor..garmin distrübitörü baytekin satıyor ama yaklaşık 70 dolar ![]() Bu cihaza avlandığım bölgelerin deniz haritalarını nasıl yükleyebilirim?Yada yükletebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Murat Akgül-İZMİR Bu mesaj en son " 14-05-2010 " tarihinde saat 11:41 itibariyle krişna tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bilgiler için teşekkür ederim, elimde bir tane loptap var (bluetooth GPs ile) üzerinde çalıştırma imkanı olabilirmi?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w | levrek | Satıyorum | 7 | 28-04-2010 09:28 |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Rüzgar ve Deniz | adolomorola | Dökümanlar ve Makaleler | 16 | 31-01-2010 10:21 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |