|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet kardesım kesınlıkle mantıklı bır hesap ve evet taygun dostum bırlıkte cıktıgımız ve benım hala çıktıgım kaptanlar gercekten cok ıyı ınsanlar bu yuzden hala tekne almadım ve onlarla cıkıyorum
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() denizliden selam : maşallah diyorum sistem ve ücret birbirini destekliyor. yani amaç kesinlikle ticaret ben size bir şey söyliyeyim mi 200 tl ücretle minimum 10 kişi 10,5 mt tekne avlanma süresi 10 saat en az (KAPTANLARDA CANDAN ABİLERİM) biraz daha kalalım dersen hayır demiyorlar. muhabbet samimiyet dostluk sonsuz. bizide parlak tüylü kaz olarak görmüyorlar. saygılarr.bu arada 6 kişilik tekneler de 100 lira diğer yazdıklarım bu tekneler için de geçerli
AYDO bey rastgelsin. paylaşımlarınızda fotolarıda koyarsanız daha hoş olur sayenizde gözümüz gönlümüz açılır.
![]() |
![]() |
#23 | ||||
|
![]() okan dostum biz bu gidişle birer tekne alırız sanırım.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben kendimi çok şanslı buluyorum bu konuda izmir güzelbahçeki tekneci dostlarımız işin dostluk kısmına daha çok önem veriyorlar. para 2. plana atılmış durumda
![]() |
![]() |
#24 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() vay bee?yaw bende alayım bari bir gemicik olmuycak böyle
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
|
![]() abi 6000 tl ye tekneleri hangi siteden buldun bana yazarmısın özel mesajla çok sevinirim inan. böyle bir zihniyet ileride ağı basarsa çare olarak almakta fayda var sanırım.
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar,tabiiki günde 400 tl pahalı,ama inanın bir tekne sahibi olarak söylüyorum,tekne alıp,heleki tekne bağlama fiyatlarını sorarsanız,yılda en az sadece bağlama parası bayağı bi ödersiniz,ya yıllık bakımları,motor,vs.vs,daha bir çok etken,fırtına durumlarında kaç kere sabahladığımı bilirim,tonoz sürükleme yapmasın diye,yani iş tekne almakla kalmıyor,
![]() |
![]() |
#27 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi ne olursa olsun bukadar parıyı verip balıga çıkmam şahsen kolay kazanılmıyor örnek veriyorum fisherman 5.20 teknenin yeni fiyatı 2500 tl motoru ile 5000 tl ki bu sölemiş oldugum tekne yüksek fiyatlı .bence tekne kiralıcama alırım bir bot bakarım keyfime.acizane fikrim
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar gördüğüm kadarıyla konu hepimizi rahatsız etmiş, gerçektende hem av için zaman çok kısa hemde fahiş bir rakam, biz 13-14 saat tekneyle ıldırıdan 125 tl ye gidiyoruz, çok şükür daha hiç boş dönmedik, bu arada dikatimi çeken diğer bir şey sözkonusu beyin sizin bu tartışmalarınıza iştirak etmemesi, boşverin muhabbet güzel ve her keseye görede tekne mevcut..arkadaşımızında meraklısı elbet gider balığını orada tutar sağlıcakla kalın..
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() burak son sözu guzel söylemıs
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çeşmenin balığının adı çıktığı içindir bu fiyatlar çeşmeden büyük balık çıkar çeşmeden çok balık çıkar bizlere böyle söylendi durdu hep o yüzdendir ki gözünü karartan çeşmede soluğu alır. Ildırı da tekneler var 4-5 kişilik kamaralı 150 tl ye geçen denk gelmişti. Konuştum bana iki haftadan önce havale çekeceksiniz size tekneyi ayıracağım diyordu ya hava patlak verirse diye sorduğum da çıkmazsan bahtına küsersin demişti
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
altınolukta balık avı için kiralık tekne | priapus18 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 16-05-2012 07:38 |
Cesmede balık turları icin kiralık yat | cesmelicem | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 26-02-2010 02:28 |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 21-11-2009 07:11 |