![]() |
#21 | ||||
Üstad
|
![]() Yaaaaaaa bak taygun'um onu unuttum. bundan böyle onlarıda yazayım bari..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan
|
![]() Gercekten cok güzel bir fikir süleyman amca yararlı olucak hepimiz için
![]() |
#23 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi Alman adasından Güzelbahçe'ye dönen 6 metrelik bir tekneden denize düşen biri 2 gündür bulunamamış bilgin var mı bu konuda?
![]() |
#24 | ||||
Üstad
|
![]() Taygun henüz bulunamamış, Arama işinide zaten bırakmışlar.Mutlaka bir yerlerden karaya vurur..
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#26 | |||||
Kaptan
|
![]() daha ne olsun süleyman abi az dediğimiz balık herkesin livarındaki en az iki kg balıksa bilemem
![]() ![]() ![]() alın bakın kamil biladerim nasıl ikili çekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu resim fotomontajdır gülmek için koyulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
#28 | ||||
Üstad
|
![]() Hasan'ım avlak bölgemiz aslında uskumru istavrit hele hele kupes olarak en verimli bölgelerimizden biridir.Fakat ne olduysa cumartesi pazar en verimsin günlerini yaşadık..Ama dediğin gibi kimse boş dönmedi...
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Amca öncelikle yaptığın işin zorluğundan dalayı allah sana kolaylık versin diyorum vede balığa çıkacak olanları aydınlattığın için çok teşekkür ediyorum.
![]() |
#30 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tek kelime ile imreniyorum sizlere..
Süleyman ustam daha önümde uzun bir süre var ama tek hayalim bu biliyomusun. Seyir defterini okudukça nerdeyse hemen hemen hiç bir gününün boş geçmediğini görüyorum , bunun zevki anlatılmaz olsa gerek. Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
KaptanKarabulut'un MART 2011-MART 2012 Seyir Defteri (GÜNLÜK) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 108 | 23-09-2011 17:19 |
KaptanKarabulut'un MART 2011-MART 2012 Seyir Defteri (YORUM SAYFASI) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 6 | 17-05-2011 20:00 |
KaptanKarabulut'un MART 2010-MART 2011 Seyir Defteri (GÜNLÜK) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 326 | 28-02-2011 19:21 |
13 Mart 2010 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 19-03-2010 08:15 |