|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sizin kontrol nasıl geçti
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Üstad
|
![]() Hasan balıkcı'ya ve Yağıza öncelikle teşekkür ederim. Öner kardeşimizi bir cuval balıkla gönderdikleri için... işte dostluk, işte içtenlik, işte samimiyet budur.Bizlerde bu iyi niyet bu samimiyet olduğu sürece biz gün gün dağ gibi büyürüz.Ve nice olumlu dostlukların temelini atarız.Alınan balıklara gelince, HASAN BALIKCI'nın olduğu yerde tabii ki paşadan söz edilir. trofeleriniz içinde ayrıca kutlarım. tebrikler..
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abicim bunları ben ancak tezgahlarda görürüm heralde
![]() maşallah ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel balıklar elinize sağlık anlayamadığım şey balıkların arasındaki metre
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi siz çay içerken yeni gelmiştik Karareis'e. Oltaları attık 10-15 dakika sonra bir fırtına koptu ki sorma. Biraz yedik içtik. Baktım gelen giden yok biraz uzanayım dedim şöyle güneşte vitamin alayım. 2 dakika geçti geçmedi kalk tago uyuyana ekmek yok dedim. Yemleri değiştirip oltayı salladım bir kaç dakika sonra bir mırmır teşrif etti ama tabii hasan abinin mırmır yanında esamesi okunmaz. Hepsi hepsi o kadar. Rüzgar çok çarpınca rahatsız oldu yanımızdaki bayan arkadaşımız saat 5:30 gibi toplanıp döndük.
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() bütün ekibi tebrik ediyorum..gerçekten gönüllere ve göze hitap eden güzel bir av olmuş..
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
En azından org yerini ve son durumunu yakından görme fırsatınız oldu . ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() hem kötü örnek olmamış oluyoruz sence nasıl
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |