|
Tekne Bakımı ve Donanımı Motor tavsiyeleri, tekne ve motor bakımı hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu bot gerçekten harika görünüyor...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Evet bot güzel, 300 hp ,askeri versiyon,yanlış hatırlamıyorsan 180 bin dolar.
Sitesinde, yakıt ikmali yapılabilindiğinde ve kullanıcılar denizciliklerine güvendikleri taktirde !! okyanusların geçilebileceği iddia ediliyordu
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi evet ikmal yapılabildiğinde okyanus geçeceği idda edilmiş fiyatı ise 195,000 dolar 7,8 metre uzunluğunda 2 adet 150 hp evinrude dıştan takma motoru var bu askeri versiyonuymuş saatte 80km hız yapabiliyor deniz üzerinde,550 litre yakıt tankına sahip,En kıyak özelliği ise 6g kuvvetindeki manevralara olanak sağlaması şöyleki son model ferrari bir araçta 1,2 g kuvveti oluşturucak bir viraja girerseniz eğer, karşı tarafta kendinizi bulursunuz ama bu bot 6g oluşturucak manevra kabiliyetine sahip. anladıklarım gördüklerim bunlar bu bot çok keskin dönüş kabiliyetine sahip bir bot sitesinden öğrendiklerim bunlar teşekürler alp abi bilgi için
Aydın Aydoğdu 10.06.1985 İzmir/Yeşilyurt Kan Grubu 0 Rh(+) Bu mesaj en son " 14-05-2010 " tarihinde saat 19:51 itibariyle Aydın35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Saygılarımla abi ben teşekür ederim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yardım | delvel | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 13-02-2010 19:30 |
antalyaya şişme botum geldi bilgiye ihtiyac var | mustafaarkac07 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 11-07-2008 23:38 |
tavsiye bekliyorum şişme bot hakkında | massimo35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 13-03-2008 11:34 |
Şişme Botlar hakkında | mufi | Malzemeler ve Bakımları | 8 | 06-02-2008 20:43 |
Ölümle burun buruna !.. | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 18 | 07-12-2007 17:04 |