|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() canım benim bizlerde sizin mercanlarınızı zevkle izliyoruz.ince ince balık kendini göstermeye başladı sen mercancısın biz çipuracıyız ibo en kısa zamanda gidelim oralara raif abide isyan edip duruyo.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() kardeşim içimi kararttın valla nedemek benim şansıma hep kupes olurmu öğle şey her balığın kendine öz bir takımı kendine öz avlanma şekli var benden sana bir tiyo bizim avlandığımız ıldırı kıyılarında karacılar yengeçle inan cavar gibi çipuralar alıyolar haberin olsun.tşk.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkürler canım benim nerelerdeydik paşanın peşindeydik süleyman abi 4 tane misina kopardım kepçeği yanımıza almayı unutmuşuz botun altıdan 2 tanesini yukarı allamadık derlerya kaçan balık büğük olur onu yaşayan bilir bunlarla yetindik doğaya ters bakıyo balık pek hoşlaşamadılar galiba bereketli avlar diliyorum.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sağolasın hasan abicim sezonuaçtık bizde ailecek sen gibi çipuracıyız balık ufak ufak kendini göstermeye başladı umarım bu senede geçen sene gibi bereketli geçer şimdiden rastgelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese selam | salimokcu | Tanışma | 0 | 27-11-2008 22:16 |
sezonu açtık... | varior | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 12-06-2007 21:09 |
sazan (sezonu açtık) | VOLKAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 08-11-2006 14:38 |
Sezonu açtık | erol hoca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 14-09-2006 00:18 |
sezonu açtık Kordon' dan sevgiler.....(İmbat kardeşime sevgilerimle..) | obivan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 09-06-2006 17:47 |