|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() lineaeffe benimde surf kamışta vageçilmezim, 3 senedir hypercast modelini kullanıyorum, 200 gr atarlı uca sahip, 100 metreye güvenle ve rahat atabiliyorum. yemli avlarda kullanıyorum, sizin oralarda bizim gibi surf takım ile at-çek yapmadığınız için 540 gr olan ağırlığı pek sorun olmayacaktır. bir çok teleskopik surf kamışta olduğu gibi kapalı boyu 146 cm bir çok otomobilin bagajı almıyor bu surf kamışları, arka koltukta taşıyorsunuz. bu model olmasa da lineaeffe de model seçeneği çoktur benzeri modellerde bulabilirsiniz. tercihiniz hayırlı olsun.
not: tarihe dikkat etmemişim kusura bakmayın geç oldu. hayırlı olsun
![]() Bu mesaj en son " 06-04-2011 " tarihinde saat 18:42 itibariyle LuXoR tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() AMUDSON EXPERT 4.10m bende hasan abı gıbı bu surf kamısı kullanıyorum ve memnunumda ayrıca makına olarakda SPRO surf makınadanda memnunum. incelemende fayda var derim
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hepinize tşk.ederim vermiş olduğunuz tavsiyeler içinn!!! takımı kurduğumdan beri 5 defa balığa gittim aama inanın değerli büyüklerim hala kamışı fırlatamıyorum
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu kamış nasıl ustalar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Surf kamışları | polaris | Surf | 12 | 29-07-2012 11:14 |
surf kamış yardımı rica ediyorum | gokseldbuga | Kamışlarla İlgili Herşey | 38 | 08-11-2010 23:22 |
Surf casting | umutec | Surf | 8 | 23-11-2009 09:11 |
Surf | HALDUN YALIMLI | Videolar | 22 | 26-04-2007 09:11 |
surf kamışı hkk. | mufi | Surf | 3 | 07-11-2006 20:15 |