|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Mustad 2315 d 3no kullanıyoruz. Ilk yakalandığında çok mücadele ediyor ama bir süre sonra özelliklede orta suya geldiğinde vurgundan dolayı fıska atıyor(hava kesiesi şişiyor) ve yüzeye çok hızlı geliyor.yem olarakta genellikle bütün sardalya veya kalamar kullanıyoruz. Asıl önemli olan göç eden bu balığın hangi zamanda hangi taşta ya da batıkta olduğunu bilmek. Bu konuda da beder beyin(deniz kaptan) tecrübeleri sağolsun çok faydalı oluyor.
Herkese rastgele balığınız bol olsun |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() süleyman abi biz paragatçı değiliz biliyosun amatör oltacıyız
paragatla avlanacak kadar zamanımız olmuyor çoğu zaman senide bekleriz birgün abi misafirimiz ol |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
bugün gırgırların trollerin yakaladığı tonlarca balığa rağmen bir oltacının 7 tane balık tutabiliyor olması sevindirici değil mi saygılar |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tolga abi sonunda sunmuşsun fotoğrafları bakıyom
![]() İyi bir avcısın abi tebrik ediyorum seni ![]() ![]() Gelicem yakında yanına ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sığacıklı balıkların yakalanma şekliyle alakalı verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz burada sizin ve abilerimizinde değindiği noktalar aynı neyi nezaman ve ne şekilde tutacağını bilmek balık nesline ve doğaya zarar vermeden amatör bir içerisinde olmak hepimiz gelip gidiciyiz ama bizden sonra gelenler bize ne bıraktığınız diye soracaklardır.
( bu tür balıkları yakalamak üstatlara yakışır biraz kıskanmada olacaktır onuda lütfen hoşgörün )saygılarıla herkese hayırlı kazasız bo ve bereketli avlar
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Üstad
|
![]() Tolga kardeşim,bilgilendirmen için çok teşekkürler.Büyük kaptanın o konuda hem teçrübeleri hem kertenezleri mükemmeldir.Kendisine slamlarımı iletirseniz sevinirim.Aslında ben balıkların endamına bakmaktan resimde ki Deniz abimizin resmini bile fark etmemiştim. Davetin için çok teşekkürler.Herşey nasip,sizin zamanınız ve benim zamanım bir gün müsait olarak çakışırsa neden olmasın..
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 26-03-2011 " tarihinde saat 15:11 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tolga Bey, av ile ilgili bilgi için çok teşekkür ediyorum. Sanırım benim gibi bir çok kişinin avın profesyonel araçlarla yapıldığı endişesini gidermiş bulunuyorsunuz. Olta ile bu balıkları bir gün içinde almak kanımca büyük başarı ve keyif. Madem mevsim geldi avınız trançasız geçmesin
![]()
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() heyyy maşallahhh trança ne demekmiş sayenizde gördük teşekkürler. beni sığacığa davet eden yokmuuuuu ? mustafa abiiiii (EJDER BALIKÇI) sığacıktan balığa çıkmak şart oldu
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sığacıklı kardeşim mevzu kıskanma değil de merak ... Bu forumlar amatörbalıkçıların paylaşımlarını yaptığı forumlardır,sende iyi bilirsin ki sirküler dahilinde avlar gerçekleştirmek bizlerin en birinci ilkesidir.
Bu avda yakalanan balıklar gerçek anlamda çok yakışıklı ve güzel olmasına rağmen,beraberinde ticari yönü de ağır basan bir türdür bildiğim kadarıyla. Sorum,bu avda kaç kişi avlandı ve tutulan balıklar ne amaçla tutuldu...Şimdi bu soru da nerden çıktı diyeceksin fakat,madem amatör balıkçısın - amatör balıkçıyız bunları konunun seyri açısından bilmemiz şart... Niyetim asla konuyu başka yerlere çekmek değil,ama bu sorumdan hoşnut olmayanlar olacaktır...Yanıtını en yakın zamanda bekliyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() değerli yorumlarından dolayı herkese cok teşekkurler
sizlere daha kırmızıları daha güzelleri nasip olur insallah rastgele |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kısa Sığacık/Seferihisar/İZMİR avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 18-09-2010 15:09 |
İZMİR / Seferihisar Alptekin Barajı (şikayet) | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 23-06-2010 20:11 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |