|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||
Guest
|
![]() Beyler,.... haftasonu için tekne düşünenlerin dikkatine..........
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bence akıllarından bile geçirmesinler..... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||
Guest
|
![]() Adnan abi, özel mesajlarına bak,
Hafta sonu K.Ege için rüzgarlı diyor ben ilgi alanım olan güneye baktım, Cuma 00-06 arası 1-2 şiddetinde Ctesi gene aynı, ayrıca yağmur mağmurda yok. Nokta atışı bakmak lazım, poseidon tercihim |
||
![]() |
![]() |
#33 | ||
Guest
|
![]() Abiler , kıyıdan organizasyon işini accık daha erteleyelim derim ben, havalar biraz daha ısınsın.
Araç durumuna gelince, Muvaffak abi sabah atlarsın bir otobüse erkenden gelirsin Orcanere falan ben alırım seni ( büyük sorun değil) Bildiğiniz gibi bende Caddy var, 5 kişi biner, abimi sayarsak + 3 kişi hatta 4 bile alırım. Adnan abinin araba da alır bir o kadar. Masraflar bölüşülür. Benim arabada 35-40 yakar sanırım. |
||
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#35 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#36 | ||
Guest
|
![]() Abi Orcaner, eski otogar, Izmir'den Karabağlara giderken hemen sağda, tabii benim bilgim eski bilgi, diğer arkadaşlar yeni ismini söylerler.Buradan, Bodruma Gümüldüre arabalar kalkardı eskiden .Yada atla gel Cumadan abicim, misafir eder, Ctesi balığa gideriz hep beraber
|
||
![]() |
![]() |
#37 | ||
Guest
|
![]() Bildim gökselcim karabaglar/üçyol/buca kesişmesi üst geçidin bize tarafında büyük blok
altı.. mobilyacılar üstü bürolar.. yanında da boş bir bina var yine devasa... onun yanında benzinci... |
||
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Organizatör
|
![]() muvaffak abi aynen otası orcaner durağı.....
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Organizatör
|
![]() muvaffak abi aynen orası orcaner durağı.....
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Organizatör
|
![]() Tagoooo 1-2 dedik kaldık ama ben yinede kaçarım no problem
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır veya dip balıkları için??? | western222 | Savurma Dip Takımları | 24 | 08-10-2011 16:54 |
tekneyle ava çıkmak | mehmetulas | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 15-12-2009 08:33 |
tekneyle avlananlar kaçırmayın !!!!! | Tanrıdağı | Malzemeler ve Bakımları | 3 | 12-11-2009 23:47 |
Tekneyle Olta Avında Yemleme ? | cotoni | Mazmoz (Yemleme) | 19 | 27-09-2009 07:53 |
8 mart 2008 tekneyle Erdemli | tosbaaa | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 12-08-2008 00:20 |