|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kıvanç'ım ne desen haklısın....Ama nasip kısmet.....İnşallah bu yaz mutlaka beraber olta atma imkanı bulacağız... Rauf hocam, bu işin en zevkli tarafıda ''YAŞADIĞIMIZ GÜZELLİKLERİN'' bir nebze dahi olsa ''elektiriğini '' dostlarla paylaşabilmek olsa gerek... Şu video olayı beni dün çok uğraştırdı...O kadar çok balık tutma ve doğa-tabiat çekimi yaptım ki...İlla velakin bu video paylaşım sitesi olayı sadece 10 dakika ile sınırlandırmış...Bende kırpa kırpa kuşa çevirip; ancak bu kadarını yapabildildim...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi yıllardır bilgisayar kullanıyorum ama seni artık usta görüyorum bu konuda... Videoların çok güzel.. Eline sağlık..
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
![]() İshakım şu havalar biraz serinlese de kalabalık bir gurup oluşturup balıga gidilse
harika olacak. ... |
||
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun süren ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım... | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 16-06-2008 13:26 |
Uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 16:06 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |
TATLISU LEVREĞİ(Uzun Levrek) AVCILIĞI | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 05-04-2006 01:18 |
Uzun Köstekli Takım | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 21-12-2005 07:20 |