![]() |
#31 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşim Sen Beni Bu Akşam Miço Yapmaya Niyetlisin Herhalde Ben öyle Boş Yorumlar Yapip Emeğine Sağlikçilardan Değilim.bir Forum Sitesinde Adam Her Yere Yazmiş Emeğine Sağlik Ama Okumamiş.sonra Geçenki Fbi Virüslü Emaili Açmiş Yuhh.okadar Admin Olmuş Ama Demekki Boşa Benim Iki Yaşinda Oğlum Var O Bile Açma Baba Emailini Dedi.sen Beni O Tarz Forumcularla Kariştirdin Herhalde.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu Arada Uykum Kaçmişken Benim Balikçi Bir Arkadaşim Vardi önceden.adi Hakan Uzun Boylu Sportmen Ayni Zamanda Kendine Göre Balikçi.o Irmakta Baliğin Yerini Bilirdi(miydi)şöyle Derdi:"şu Kayanin Altinda Ilganus Kuzu Gibi Yatiyo".biz Genelde Ona Karga Veya Kargaci Derdik.misinayi Genelde Irmaktan çok Söğüte Atardi Takardi.karga Için Solucan Iyi Yem.aslinda Irmaği Hedeflese Yayini Alcak Kayanin Altindan Ama Neyse.çok Komikti(gece Uykusu Kaçinca Insan Biraz Duygusal Balikçi Oluyor Herhalde.ama Olsun Paylaşim önemli)
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
![]() Yayın her şeyi yediği için çok şaşırtıcı gelmeyebilir ama ,Uluköy barajından arkadaşın aldıı 1kiloluk yayın boiliye gelmişti...Demek gazoz kapağı lastik top falanda taksak aç sa gelecek ne bulsa atlıyor...
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Suda Eriyen Torba | erhan | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 08-10-2011 18:56 |
yayın avcılığı | samitasdemir | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 3 | 25-01-2008 02:24 |
Tatlı Suda Sazan Avcılığı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 48 | 05-04-2006 16:40 |
Tatlı Suda Yılan Balığı Avcılığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 29-03-2006 16:56 |
Suda Boğulmalar | Bir Dost | SAĞLIK | 1 | 09-11-2005 12:44 |