![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli kardesim Serkan ve sevgili Selim abi,
Neden bu kadar üstüme geldiğinizi anlamış değilim. Neden ben kavgacı bir insanmış gibi algılanıyorum anlamıyorum. Uzatmayayım tamam ama bu kişinin siteye ilk girişinden baslayarak bana ve "siteci" diyerek sitedeki admin pozisyonundakilere nasıl saldırdığını görmediniz mi? Hatta bana karşı yazdıklarının silinmesinden de çok şikayet etmişti. Buna Volkan şahittir. Çünkü yazıları o silmişti. Ben Volkan'a özel mesajla "keşke silmeseydin, cevabını verirdik..." gibisinden bir serzenişte de bulunmuştum. Tüm bunlar ortada iken benim, bana sözle saldıran birinin yaptıkları karşısında sessiz durmamı ve hata yapmış gibi ezilerek her sözlerini sineme çekmemi nasıl beklersiniz? Sonradan bu kişide de sitenin büyüsüne kapılmak mı desek, yumuşak ifadelere kapılmak mı her ne dersek diyelim bir yumuşama olduğu ve iyi tavırlar geliştirdiğini de mesajlarından görüyorum. Doğrusu buna şaşırıyorum. Fakat bu başarı sizlere aittir. Benim sevilip sevilmemem de çok önemli değil ancak, bu kadar kolay "harcanmayı" da beklemiyordum doğrusu. Fakat sanal ortamın yapısı bu ne diyeyim. Tüm bunlara rağmen kendisine sitedeki değerli yazılarından dolayı teşekkür etmek gerekiyor. Gerçekten bu tavrını başlangıçta gösterseydi güzel bir dostluk da doğabilirdi aramızda. Hala da bu mümkün. Fakat ilk yazılarını silen Volkan dan ricam, bunlar bir yerlerde kayıtlıysa geri kopyalaması ve Emin beyin de bunları okuyarak (diğer arkadaşlar da tabii) yaptığı yanlışı görerek herkesten özür dilemek suretiyle sağlam bir dostluk ve açıklık temeli atmasıdır. Hepinizi seviyorum...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Selimin de benim de tek amacımız bu olayın son bulması ve muhabbetlerin daha güzel konulara yelken açmasıydı.Başka bir amacımız yoktur emin olabilirsin.Ama yetişkin insanlarsınız.Arzu ettiğiniz şekilde ,forum kuralları içinde yazışın Ali Rıza , kim karışabilir...Madem bu şekilde algılıyor ve bize alınıyorsun bir daha konu ile ilgili kimseye bir telkinde bulunmam merak etme dostum... |
|||
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayır, kesinlikle alınmıyorum. Sevgili Serkan, biliyorsun ki seni çok sever ve sayarım. Telkinlerinizin normal şartlarda doğru olduğunu da düşünüyorum. Fakat, Emin bey siteye ilk girdiğinde neden benim yazdiklarıma saldırdı bunu açıklasın istiyorum. Sizlerin arabulucu olarak yazdıklarınız, her ikimizi de aynı kefeye koyduğu için bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Ben kötü sözler söyleyerek ortamı geren birine, kendimi siper ederek birçok şey yazmıştım, hatırlarsan sen de destek vermiştin o zaman. Peki neden şimdi bunun sebebini bile sormadan dostluk ve kardeşlik mesajları ortada cirit atıyor onu merak ediyorum sadece. Tabii ki bunlara cevap vermek zorunda değilsin ama, birkaç günlük de olsa, sanal da olsa aramızda oluşan dostluğun (ki bence hala aynı seviyededir) hatırına daha açık cevap vermeni de bekliyorum doğrusu.
Sevgilerimle...
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
![]() Emin Beyden korktuğum için ve çıkarlarım olduğu için dostluk mesajları CİRİT atıyor değerli dostum...
Sanırım bu tür bir cevap bekliyorsun benden...Üzüldüm bu duruma gerçekten... Bundan sonra başka cevap da bekleme benden olur mu...Dostluk mesajları ya da savaş baltaları ile ilgili...Beni yok say bu muhabbetlerde.Şimdiden teşekkür ederim,hoşçakal Ali Rıza.. |
||
![]() |
![]() |
#35 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Ali Rıza....Ben gittikten sonra yanlış anlamandan kaynaklanan bir sürü şey yazmışsın .Bu olayların seninle alakası yoktu. Sadece o gün sanki benim üstüme geliyormuşsun gibi bir durum hissettim.Her zamanki Ali Rıza gitmiş başkası gelmiş gibiydi veya ben o gün sinirliydim....Her neyse benim olmamamdan dolayı senin de gideceğini yazdın ve daha uğramadın ...Ben bir şekilde geldim siteye iyi veya kötü yaptım hala karar vermiş değilim ama artık seninde gelmen gerektiğini düşünüyorum..Bu düşüncelerim gerçekten %100 düşüncemdir..Artık tartışmalardan uzak bir tavır izliyorum ve muhabbetlerde senin de eksikliğini hissediyorum..Seninde için gidiyordur muhabbetlere.Nerden mi biliyorum tabiki kendimden.Ben yokken içim gitti.Her neyse benim üstüme düşmez ama bu ;SENDEN KENDİ ADIMA VE DİĞER BÜYÜK KÜÇÜK HERKES ADINA ÖZÜR DİLİYORUM.ARTIK YETER GELDE BİTSİN BU OLAY.Sen gerçekten karakter olarak çok iyi birisin seni nekadar üzerlerse üzsünler hiç kindar tavır sergilemedin.Özledik ve sende özledin hadi....Seni seviyor ve sayıyorum...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Guest
|
![]() uzman bey yazdiklarinizda haklisiniz. ben o gun biraz agresif davranmistim. bu davranisima karsi agresif tavir goruncede sanirim hata yaparak birsuru sacma yazi yazdim. bu sebeple tum forum uyelerinden ozur dilerim. siz hakliydiniz. aranizdaki arkadasliklari sikintiya ugrattigim icin uzgunum. bir sure sonra sizlerle birlikte olacagim. o zaman daha iyi taniriz birbirimizi
|
||
![]() |
![]() |
#37 | ||
Guest
|
![]() Bu arada fatura da ara bulmaya çalışanlara kesildi helal olsun...Hep diyorum aslında kendime karışma diye ama olmuyo işte...Neyse sağlık olsun.Bir daha karışmayacağım kimsenin işine.En rahatı bu...
|
||
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sıkı arkadaşlıklar, başlangıç da biraz tartışmalı başlar derler,dilerim diyaloglarımız bunu doğrular,nice dostluklara...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kimse kimseye bir şey bulmaya çalışmasın.Her şey güzel devam etsin diye herkes bir şekilde arabulmaya çalışıyor.Sadece gergin bir ortam olmasın diye..Artık gergin bir hava olacağınıda sanmıyorum.Yani yapılanlar kısacası sitenin huzuru için...Neşeli olup havayı yumuşatalım..Akşam ayrılırken kaşlarımız çatık olmasın.Yüzümüzde bir tebessümle uyuyalım....Ki bende öyle bir durum oluyor artık..Tavsiye ederim...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tatlı su avı için | 35kalamarcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 07-10-2008 01:27 |
at çek için makina??? | ilhanmania | AT-ÇEK | 27 | 14-05-2008 11:10 |
başlangıç için | alpperr | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 31-01-2008 11:04 |
at çek için kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 7 | 18-04-2007 20:44 |