|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Banned
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar at çek yonteminde samandira kullaniliyomu kullaniliyosa yem ile arasi kac cm veya kac metre olmasi lazım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Levrek avında kalın misina olmaz.Ha kalın misina ile avlanırsınız elinizden tutanmı varki ister 50-ister 60 ister ip misina kullanın amaç avlanmak değilmi o anı yaşamak o zevki tatmak o güzelim ortamın içinde bulunmak.Yoksa balık halleri ve balık satanlar ile ortalık kaynıyor.Her keze razgele.
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sağlam olduktan sonra .. bn 0.24 kullanıyorum 7.500 gram çekerli Alba star queen 10 numara misina ...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At Çek Tekniğiyle Levrek Avı için Sahte Tavsiyeleri | The Lunatic | AT-ÇEK | 19 | 24-10-2011 12:48 |
levrek, çipura ve kefal için didim altınkum ve akbük'te avlak yeri tavsiyesi | kokanche | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 05-12-2008 11:55 |
misina ipi | legend1907 | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 19-10-2007 10:02 |
arkadaşlar sitmiz için önemli olabilir | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 13-03-2007 20:13 |
Barbados'a Levrek Için Yardim | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-04-2006 17:12 |