|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet yayın dehşet bir balık, ben köyceğizde yaşıyorum ve bizimde bir gölümüz var burada da zaman zaman yayın çıkmakta, ayrıca yayının dayanamadığı yem KURBAĞA dır onuda eklemek istedim, herkese rastgelsin
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||
Guest
|
![]() Bunlar adamı yer herhalde...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#33 | ||
Guest
|
![]() Dev yayın balıkları.......
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
![]() Suda yüzerken görmemek lazım...
||
![]() |
![]() |
#35 | ||
Guest
|
![]() mümkünse benim tutacağın yayın 10 kg ı geçmesin.neme lazım biz balığı yakalayalım derken balık bizi yakalarsa vay halimize....
|
||
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() resimler için teşekkürler hemen arşivime attım, hakikaten çirkin balık bee ama eğer amaç yakalamaksa büyük olsun, hani kaçan balık büyük olurdu bakın yakalayan yakalıyor işte tebrikler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bunların 4x4 ün arkasına bağlayıpta mı çekiyorlar
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan abi fotoların kaynağını yazmamışsın. bunlar türkişmi, yoksa ithalmi merak ettim valla. Rastgele.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Guest
|
![]() İthal resimler bunlar...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yayın | fedo3 | TATLI SU AVI | 0 | 21-09-2008 01:19 |
Yayın Balığı(Anıyla Karışık) | hhlevent | Tatlı Su Balıkları | 17 | 21-12-2007 20:24 |
yayın balığı avı | hallederix | Videolar | 5 | 25-08-2007 19:59 |
Kızılırmak'tan Yayın balığı | expertus | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 22-09-2006 20:50 |
106 kiloluk Yayın Balığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 11 | 31-01-2006 19:42 |