Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-07-2011, 15:57   #31
rkacar
Çımacı

rkacar kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Necati ARAT tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

Ramazan geçen özelden de yazmıştım sana...
Yazılımda bir hata yok..
Sen bu konuya yada başka bir konuya cevapladığından ve forumdan çıkııp geri geldiğinde senin yazdığın cevap üzerine bir kişi cevap yazmadı ise yeni mesaj gösterilmez..
Birileri yazması lazım ki sen bunları yeni mesaj olarak görebilesin..
Zaten burada yapılan en büyük hatalardan biride bunlardır..
Üyeler sadece foruma giriş yaptığında yeni mesajlar bölümüne girip bakıyor ..
Halbuki forumculuk bu değildir..
Forum ana sayfadan girilir ve her forum ana başlığının altındaki konular zaten güncelliğine göre sıralanmıştır..
Örneğin bundan 3 sene önce açılmış bir konuya mesaj yazıp, cevaplandırıp sonrada Yeni konulara girersen göreceksin ki bu 3 sene önce açılmış konu ilk başta olacaktır..
Bunlara tüm üyelerin dikkat etmesini temennni ederim..
Sağlıcakla kalın Rastgelsin..

neyse necati abi ben senin söylediğini anladım abi...

Anlatmak istediğim konu farklıydı.... Bu konuyu uzatmak istemiyorum güzel fotoların ahenki kacmasın... Herkeze kolay gelsin...

Ramazan KAÇAR
K.bağlar - İzmir
1982 - A rh+

Bu mesaj en son " 01-07-2011 " tarihinde saat 16:01 itibariyle rkacar tarafından düzenlenmiştir....
rkacar Çevrimdışı  
Sponsored Links
Eski 01-07-2011, 18:18   #32
ovunc
Çımacı

Alıntı:
rkacar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
neyse necati abi ben senin söylediğini anladım abi...

Anlatmak istediğim konu farklıydı.... Bu konuyu uzatmak istemiyorum güzel fotoların ahenki kacmasın... Herkeze kolay gelsin...
Sakin ol dostum biz seni anlıyoruz az kaldı sabret bomba geliyor...
ovunc Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 18:33   #33
rkacar
Çımacı

ahhh övünç ahhhhh

Ramazan KAÇAR
K.bağlar - İzmir
1982 - A rh+
rkacar Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 19:12   #34
-balıkçı-
Oltacı

-balıkçı- kullanıcısının avatarı

Varsayılan tebrik mesajı

mercan teamini tebrik ederim.Hüsnü abi anlattıgın kadar varmış bu kadar mercanı pazar dışında hiç bir arada görmemiştim bütün takımı tekrardan tebrik ederim daha iyilerini beraber yakalamak umuduyla rastgelsin.

Manisa

15.07.1963
b rh+
-balıkçı- Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 19:21   #35
Halil İplikçi
Kaptan

Halil İplikçi kullanıcısının avatarı

Alıntı:
-balıkçı- tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
mercan teamini tebrik ederim.Hüsnü abi anlattıgın kadar varmış bu kadar mercanı pazar dışında hiç bir arada görmemiştim bütün takımı tekrardan tebrik ederim daha iyilerini beraber yakalamak umuduyla rastgelsin.

teşekkür ederim İbrahim hep beraber de yakalarız inşallah
inanılmaz verimli bir avlak orta suda istavrit kolyoz da bol hem de çok iri

Hüsnü Halil İplikçi
Halil İplikçi Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 19:46   #36
pendikli balıkçı
Kaptan

pendikli balıkçı kullanıcısının avatarı

Abi muhteşem bir av valla 3 gündür dönüp dönüp fotoğraflara bakıyorum.Maşallah nazar değmesin.Tebrikler.
B Rh(+)

KÜÇÜK BALIK YOKSA BÜYÜK BALIK DA YOK!
pendikli balıkçı Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 20:10   #37
Raif Yelkenci
Kaptan

Raif Yelkenci kullanıcısının avatarı

Ufuk kardeşim öncelikle tebrikler güzel bir macera neşeli bir ortamdan sonra affınıza sığınarak bir kaç kelime yorumda bulunmak istiyorum ben şahsen samimiyetinize inanıyorum o küçük mercanlar derinden geldiği için yaşama şansı yok gibi bir şey ama ben olsam şöyle yapardım küçükler daha fazlamı geliyor hemen yer değiştirip nasibimi başka yerde arardım yada bu imkan yok ise küçükleri ayırır resime koymazdım ki bu tür eleştirilerle muhatap olmıyayım diye sizde haklısınız tekne kiralayıp gidiyorsunuz kaptanı ikna edemeyebilirsiniz neyse bütün bu işler kişinin sportmenliği ile ilgili ama ençokda tecrübeyle bence adet değil balığın cinsi iriliği sanki daha önemli inşallah sizleri incitmemişimdir tüm katılan başta iki büyüğüm sizleri kutluyor daha güzellerine rastgele diyorum selamlar.
Eski 01-07-2011, 20:25   #38
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Alıntı:
tigerson tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tuncay abi çok teşekkür ederim,yanlız her gelişinde buraya döndükten sonra haberim oluyor abi inan bizim bu avlandığımız yere denizli'den özel avlanmaya geliyorlarmış yakın zamanda gelişinden geç haberim oldu yoksa birlikte avlanmaktan zevk duyarım,hava şartları uygun olduğunda gelmeden iki gün önce haber vermen yeterli abi,kırmızı show 3 bu Ali rıza abimin dediği gibi yinemi mercan yahu !!! harry potter serisi gibi İnşallah kırmızı show 4-5... de birlikte olmak dileğiyle tuncay abi
tamam kardeşim bir dahaki gelişimde beraber av yapalım. denizli team falan kurarız ne dersin

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 20:29   #39
rkacar
Çımacı

Alıntı:
Raif Yelkenci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ufuk kardeşim öncelikle tebrikler güzel bir macera neşeli bir ortamdan sonra affınıza sığınarak bir kaç kelime yorumda bulunmak istiyorum ben şahsen samimiyetinize inanıyorum o küçük mercanlar derinden geldiği için yaşama şansı yok gibi bir şey ama ben olsam şöyle yapardım küçükler daha fazlamı geliyor hemen yer değiştirip nasibimi başka yerde arardım yada bu imkan yok ise küçükleri ayırır resime koymazdım ki bu tür eleştirilerle muhatap olmıyayım diye sizde haklısınız tekne kiralayıp gidiyorsunuz kaptanı ikna edemeyebilirsiniz neyse bütün bu işler kişinin sportmenliği ile ilgili ama ençokda tecrübeyle bence adet değil balığın cinsi iriliği sanki daha önemli inşallah sizleri incitmemişimdir tüm katılan başta iki büyüğüm sizleri kutluyor daha güzellerine rastgele diyorum selamlar.

raif abi ilgin için çok teşekkür ederiz. elbette bol bol yer değiştirdik gittiğimiz mera Çok geniş bir alana sahip o bakımdan için rahat olsun. Şöyle bir durumda var tabi çapa atmadan kaldık deniz üzerinde yani bulundugumuz yer zaten sürekli farklı yerlerdeydi aynı yerde kalmadık hiç...
Ha su olabilirdi keske resime koymasaydık bunları o aklımıza gelmedi... Ama o zamanda sizleri kandırmıs olurduk ki bu da bizim içimize sinmezdi... Ne cektiysek koyduk oraya... Gopes de cektik ama onlarıda AÇ GÖZLÜ bi martımız vardı o yedi
Raif abi sizin gibi büyük abilerimizin ettiği kelamlar yaptığı eleştiriler bizleri incitmez aksine büyük yararı olur, yanlıslarımızı düzeltiriz abicim Selamını içtenlikle aldık abicim.... saolasın....

Ramazan KAÇAR
K.bağlar - İzmir
1982 - A rh+
rkacar Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 20:29   #40
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Talking

Alıntı:
ovunc tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

Sorma Tuncay Abi , adam bütün gün takım bağladı ve misina dolaştırdı geriye kalan boş zamanlarında da bize inat olsun diyemi bilmem en irilerini asıldı ee tabi bende bu şansı onun SIPACI olduğuna bağlıyorum
hahahahaha çivrilli yaniiii baya yakınmışız. sıpa şansı olsa gerek

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları