|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() öner abi resimlere hayranlıkla baktım aynı şekilde videoyada gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz balıklar şahane boş vakit kolluyorum bi bulayım hemen gidecem
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
VİP ![]()
|
![]() Öner kardeşim çok güzel bir av olmuş ,trofeyide almışsın seni ve ekibi kutlarım
paylaşıma teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() öner kardeş yine bir öner klasiği olmuş farkettin mi bilmem ama o trofenin gözü şaşı sanırım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Soma'ya geleceğiz inşallah şart oluyor yavaş yavaş
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu hafta ben yine soma'daydım fakat Rüzgar nedeniyle avımız pek verimli geçmedi ilk gün gene aynı yerdeydim rüzgar adeta bizi dövdü 2. günün sabahı yer değişikligi yapıp ara yüze geçtik ama orası'da balık yapmadı sonuç olarak 5 tane 1 - 1.5 kiloluk balık aldık sanırım birde balık 2. havyara girmiş misinalara yapışıp gelen havyarlar vardı. ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#40 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü Barajı (5) | adolomorola | TATLI SU AVI | 46 | 16-08-2010 21:17 |
Demirköprü Barajı (4) | adolomorola | TATLI SU AVI | 23 | 11-08-2010 21:22 |
Madran barajı | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 04-08-2010 19:42 |
Demirköprü Barajı (3) | adolomorola | TATLI SU AVI | 39 | 22-07-2010 19:46 |
2009 avları (Soma-Seviçler Barajı) | adolomorola | TATLI SU AVI | 14 | 19-01-2010 21:59 |