|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hem yerken hem tutarken sargoz
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hem yerken hem tutarken levrek
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar benim en sevdiğim balık yerken sardalya hele bir de şöyle iri ve yağlı olupta mangala atarsam süper olur. tutarken ise tutabildiğim her balık benim en sevdiğim olur.
saygılar
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
![]() Canlarım,ciğerlerim aman ha dikkat bu site dost sofrası burada herkeze yer var olduğunu zannediyorum.Şu güzel Türkçe'miz ile tatlı tatlı sohbet etmek varken,bizim gibi deniz aşığı insanlara birbirimize karşı kırıcı olabilecek ifadeler ile seslenmek hiç hoş değil.
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#35 | ||
Guest
|
![]() yerken ; orfoz ya da logos ( lahoz )
çekerken ; domuz balığı ( bazı yerlerde tavuk balığı da deniyor ) domaz gibi asılıyor meret... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#36 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tutarken de yerken de HAMSİ.Arkadaslar sizler bilir misiniz bilmem veya belki duymussunuzdur. Balık Karaya Vurdu dendi mi herkes sebetini denize alıp koşar. Dalga dalga balık doldurmak icin. Bir kez ben yaşadım. İstavrit Hamsiyi Palamut, Kefal ise İstavriti kovalarken Hamsi yakalanıp tavalara konmuş oluyor ..Biraz samimi avcılık degil gibi ama ne yapalım. Balıgın karada yürüyeni yok.
Bu mesaj en son " 04-09-2006 " tarihinde saat 14:38 itibariyle sealife Omer CINALIOGLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende tutarkende yerken de aynalıyı tercih ederim.1 kg ve üstü.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Guest
|
![]() yerken deniz levreği (kültür değil) tutarkende kefal (hem kolay yakalanıyor hemde her hareketini oltanın ucunda hissedebiliyorsun)
|
||
![]() |
![]() |
#39 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi hiç düşünmemiştim.Avlaması zevkli ama genellikle vurduğum balıkları dağıtırım komşulara felan ama çupra fena değil.
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Barbun, Çipura ve Kırlangıç çok severim. Çipura'yı da tutmayı severim.(babamın uzmanlık alanı)
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ne Balığın Türü Ney ? | TuqruL | Deniz Balıkları | 29 | 23-11-2012 16:23 |
Bu Balığın adını ve türünü bilen varmı | eminkaya | Deniz Balıkları | 15 | 05-10-2008 20:49 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |
Bu balık avı herkez mutlaka izlemeli | serkan arslan | Videolar | 2 | 02-09-2006 21:20 |
Herkez Buraya... | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 03-03-2006 01:56 |