![]() |
#41 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unutmadan fotomontaj değil...1 milyon dolarcık...kullanmayı düşünen var mı... ![]() rastgelsin... Bu mesaj en son " 25-09-2006 " tarihinde saat 14:34 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Beyler ellerinize sağlık.Benimde ilgi alanıma giren bu konuda elimden gelen katkıyı yapmak istiyorum.
Öncelikle şunu belirtmek isterimki bu tür yapay yemler balıkları çoğunlukla ama balıkçıları kesinlikle tutuyorlar. Benim setimde yaklaşık 40-45 adet değişik markalarda ,farklı renklerde ,farklı dalış ve hareket özelliklerinde yapay balık var.Bir çoğu henüz suyla tanışmadı ama ,içimdeki balık özlemi her malzemeciyi ziyaretimde bunlara yakalanmama neden oluyor ve bu sayı gittikçe artıyor. İnternette yaptığım araştırmalar neticesinde fiyatlarını bildiğim bu tür ürünleri , aslında Ankara da bu tür ürünler pek tanınmadığı ve talep edilmediği için , vitrin süsü olarak elinde bulunduran malzemecilerden bazen yarı fiyatlarına alabiliyorum. Akşamları zaman buldukça, yine internete gördüğüm setlere benzer setler yapıyorum (Bulabildiğim malzemeler ve yaratıcılığımı kullanarak ) Aslında arkadaşlar ilgilenirse takımlarımın resimlerini paylaşmak ve sizlerinde görüş ve önerilerini almak çok iyi olur. Şimdilik herkese rastgele, Sevgi ve selamlarmla,,,,,,
![]() |
![]() |
#43 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#44 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğan kardeşim bu nedir böyle abi,
![]()
![]() |
![]() |
#45 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
valla bence bununla denizkızı t-avlamaya çalışıyorlardır...malum global ekonomi denizkızlarınında tercihlerini değiştirmiş olabilir... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#47 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar lüfer yakalamak için çok işe yarayan bir sahte. 6 cm uzunluğunda. 14 gr. balzer. aslında bu yem tatlı su için . hiç tatlı suda balık tutmadım ve tatlı su balıklarını bilmem ama alabalık yavrusuna benziyor. yazın bu balıkla çok fazla lüfer, melanur, istavrit... gibi balıklar yakaladık. bu yem denizde yavru balıkların olduğu sezonda çok iş yapıyor.
![]() |
![]() |
#48 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Yapay balıkta son nokta. Çok ilginç. Gerçek balık derisi kaplı yapay balıklar. Temmuz 2007'de yapılacak olan ICAST 2007 (International Convention of Allied Sportfishing Trades) ile piyasaya verilecekmiş.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi harika görünüyorlar ama fiyatları biraz yüksek olur diye tahmin ediyorum.
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Valla pes doğrusu,av balık sayısı azaldıkça,daha bakalım neler bulacaklar
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğneler &Olta Çeşitleri | Bir Dost | İğnelerle İlgili Herşey | 10 | 16-10-2011 12:55 |
Şamandıra Çeşitleri Hakkında Ne Biliyoruz | MAVİ FENER | Şamandralarla İlgili Herşey | 1 | 08-07-2011 21:14 |
Sazan yemi çeşitleri | Nedim Gürler | TATLI SU AVI | 4 | 30-04-2009 10:14 |
PALAMUT ceşitleri. | Rauf | Deniz Balıkları | 2 | 18-10-2007 07:47 |
Alanyadan Muhtelif balık çeşitleri :-)) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 24-06-2007 14:57 |