|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() armağan bey canlı yemle yakaladım..likkoz dediğimiz kopeze benzeyen ama parmak büyüklüğünde olan balıkla..
![]() |
![]() |
#43 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tavsiyem biraz erken gidip canlı yem yakala .. saat 16 dan sonra küçük balıklar kayboluyor..Sardalyayla yakalanmaz demiyorum..Buralarda sardalyayı genelde kaya giridası için atarlar..nasıl bir takım kullanıcaksın ??
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Canlı yem olayını bende çok istiyorum ama ancak 17:00 civarında falezlere gidebilirim bu saatden sonra ancak kayabalığı yakalayıp canlıyem yapabilirim kayabalığına sinarit vs. geliyormu olta olarak misina+iğne başka birşey düşünmüyorum
![]() |
![]() |
#46 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi o saatten sonra sinarit yakalaman zor..sardalya kullan ..belki hava karardıktan sonra girida alabilirsin.. aman abi kendine dikkat et sıkı giyin..ben fena üşütmüşüm oralarda bütün kemiklerim sızlıyor
![]()
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sinarit gece oltaya gelmiyormu ?
![]() |
![]() |
#49 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben genelde sinariti sabah yakalardım.. güneş doğduktan sonra 10 kadar iyi yakalandığını söylemişlerdi bana.. geçengün öğlen yakaladım
![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar msn den daha kolay görüşebilirsiniz...
![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27 ocak çatalkuyruk ve lüfer | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 31-01-2008 08:05 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
26 ocak lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 29-01-2008 10:22 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
5 ocak lüfer avı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 08-01-2008 23:54 |