|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() tüm dostlarıma ben söyleyeyim başkalarından duyupta gülmesinler benden duysunlar ![]() günün konuşmasını bana bırakan dostlarımın diksiyonu benden çok daha güzeldi ama benim gibi kamera karşısında resmi bir konuşmayı bırakırlarsa olacağı buydu sadece 2010 diyeceğime 2011 demiydik biz dedim diye böyle yazıyorlar. ama biliyosun taygun pc dersi alacağım demiştim şimdi bide buna diksiyon kursu ekliyorum ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Niyetim kötü değildi yinede özür dilerim...
![]() |
![]() |
#43 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Biz sana takılırızda, kızdırırızda herşeyi yaparız ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ama hernekadar olursa olsun ben konuşamıyorum ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |||
Kaptan
|
![]() Hasan abi gercekten cok guzel konuşmuşsun tebrik ederim
![]() |
![]() |
#48 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||||
Kaptan
|
![]() Eyvallah abim teşekkürler.. Alıntı:
evet abi Sansür uygulandı .. Bir dahaki sefere kapama cezası var ona göre.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 59 | 07-12-2009 12:40 |