|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Adem abi teşekkür ederim
![]() Alp abi asıl ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ![]() ![]() ![]() ![]() İbrahim abi teşekkür ederim ![]() evren kardeşim teşekkür ederim, ![]() ![]() teşekkkür ederim raif abi, estağfurullah abi ne demek,önerilerinizi dikkate alıcam,yanlız çapasız avlandığımız ve aşağıdaki hareket sürekli olduğundan nerede ne zaman geleceği belli olmuyor ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#43 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() sayfa yenilemeyi unuttuğumdan raif abiden hemen sonra yazıyorum sandım
![]() tuncay abi senin mesajlarıda yeni farkettim,kurarız abi denizli team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ramazan Ufuk asıl ben size teşekkür ederim duyarlı nazik mesajınız için anlattıklarınızdan ilk başta ben tüm dostlar yeterince..... aydınlandık küçük mercanların çaresizlikten o resim karelerinde olduğuna hemfikir olduk sadece Öğünç kardeşimizin diş hekimi Ziya korkut beye ceabı biraz sert olmuş ama inanıyorum ki oda iki satır ile bunu düzeltir.Sizin paylaşımınızda denk geldiği için söylüyorum bizler bu eşsiz çok kıymetli hobimizi her daim yapmak istiyorsak özellikle bir kaç sene sonra emekli olucak olan bendeniz için genç yaşlı herkes için balık tutmak istiyorsak büyümeye müsait olan balıkları azat etmeliyiz diye düşünüyorum ben bu konuyu sizlerle paylaşıp tartıştığımız için çok memnun oldum sağlıcakla kalın rastgele arkadaşlar.
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ufuk abi denizdeki kırmızıların hepsini toplamışsınız
![]() maşallah diyelim ![]() tebrık ederim şahane bir av olmuş...
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şu an aklıma geldiği için sizlerle paylaşmak istedim yılar önce daha teknemiz yoktu bir abimize eşlikettik bizi bir misafir yerne götürdü daha acemiyiz tekne işinde sinek iğnelerle isparoz izmarit ikili üçlü çekiyoruz yarım saatte küçük bir koayı doldurduk oana kadar sesini çıkarmayan ustamız bir kaç küçük lidakiyi koaya atınca hemen parladı aynen şunu söyledi siz bu küçük lidakileri tezgahtan para erip alırmıydınız diye bizde onları aynen denize iade ettik söyledikleri yüzdeyüz doğruydu biz bu işi amatörce yapıyoruz yoksa tekne al senede bakımına yemine mazotuna liman kirasına 4-5 bin lira para harcıyoruz bu parayla ne kadar çok mezattan balık alabiliriz ama iş bunun keyfinde o balıkla yapılan mücadelede öyle değilmi başınızı ağrıttım kusura bakmayın selamlar.
![]() |
![]() |
#47 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif kardeşim ekip adına güzel yorumlarınıza teşekkürler
Övüncüm Ramazanım burada herkes yorum yapabilmeli müthiş ava sivriliğinizden raiting düşürtüyorsunuz keşke sizi tanısalar.. forumdaki herhangi bir paylaşıma yazarken bir daha düşünülmeli polemiğe çanak tutmamalı daha başlamadan bitirmeli bu hepimiz için geçerli
![]() Hüsnü Halil İplikçi Bu mesaj en son " 02-07-2011 " tarihinde saat 00:02 itibariyle Halil İplikçi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Halil abi teşekkürler çokta haklısın sözlerinde .
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() artık yorum yapmayacagım övünç gerek yok.......
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20 haziran Çeşme Yer Gök Kırmızı !!! | tigerson | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 27-06-2011 16:43 |
15 Haziran 2011 Çeşme Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 19-06-2011 23:24 |
Çeşme-Ilıca açıkları,mercan ve karagöze devam | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 21-02-2010 11:23 |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |
24 Haziran 2006-Çeşme | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 09-07-2006 08:30 |