|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() can simidini atarım denize onla idare edersiniz denizde
![]() |
#53 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]()
![]() |
#54 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ben işimi sağlama aldım gideceğimiz köyün eniştesiyim ben yabancı olan siz ikiniz olacaksınız
![]() |
#55 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Estağfurullah Taygun cum,tabiki her zaman her türlü bilgiyi ve yardımı paylaşırım,lakin nacizane fikrimi soracak olursanız,şayet sırtı çekilecek ise bir teknede maksimum 3 kişi olması gerekir diye düşünüyorum.( kaptan + 2 sırtıcı )
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
#56 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Erol bey size katılıyorum 2 + kaptan 3 kişi olacak 4 kişi sadece muhapete katılır sırtıda gelcek olan liste bir kesinleşsin duruma göre birşeyler yapılacak mesela hasan abi ben kıyıdan avlanırım diyor onun gibi bir iki kişi daha çıkar kıyıdan takılır bir tekne olta balığına takılır bir teknede sırtıya çıkar herkes nasıl avlanmak istiyorsa o şekilde avlanacaki herkes memnun kalsın
![]() |
#57 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
#58 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abiler dediğimiz gibi herkesin gelebilmesi için ayın ilk haftasında olsun derim ben hem katılım dahada fazlalaşır diye düşünüyorum baksanıza kıvanç abimizinde işleri varmış haklı olarak,anıl kardeşimizinde okul mevzusu ki çok önemli obakımdan ayın ilk haftası olursa herkes kendini ona göre ayarlar.organizatörlerimiz (ADNAN ve DENİZ abiler) nerede herşeyi biz ayarlıyoruz bi ses versinler artık iş başa düştü
![]() ![]()
![]() |
#59 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
#60 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimizin Dikkatine | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 18-08-2007 06:41 |
Taygun'un Dikkatine | Bir Dost | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 27-09-2005 04:54 |