|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | ||
Guest
|
![]() Kendi göbeğinle karıştırma Sami...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Madem moderatörleri ele aldık peki niye Seko yok diyenler,Sekoyu kolluyomu diyenler olmuştur..Seko kardeşim sırf bu yüzden yazıyorum bunları yanlış anlaşılma olmasın diyerekten....
![]() aserkansatı: Serkan evlenmeden önce:Tam bir balık hastası her müsait saniye balığa gitmek onun en büyük zevkidir...Onun için zaman mekan hiç önemli değildir...Akşamları bile balığa gider..Biraz asabi olduğunu kendide kabul eder...Temizlik olayına fazla girmez...Alkolu özellike balıkta birayı benim gibi çok sever...Hiç bir güç onu balığa gitmekten alıkoyamaz ama..... Serkanın eşiyle evlenme sebebi:İlk çıktıkları zaman Havva(eşi) hemen bir kamış aldı ve her balığa gittiğimizde o da geldi,balıktan zevk alıyormuş gibi yaptı..O sıralar nişanlıyken bile Seko özggürce balığa gidebiliyor rahat rahat program yapabiliyordu.Bir gün hiç unutmam bana "lan sami Vallaha bu kız tam kafa dengi balığa bile bizle geliyor" demişti gülerek ben "Evet sekocum çok şanslısın " derken içim kan ağlamıştı..Kardeşimin o yüzündeki sevgi balık hevesi ifadesinin bir gün söneceğini düşünmek beni bitirmişti ![]() Seko Havva tarafından yakalandıktan(aynı balık gibi) sonra:Tam bir balık hastası her müsait saniye gitmek için elinden geleni yapar ancak nafile..Akşamları balığa gitmekmi,gündüzleri bile zorken...Asabiyetten hiç bir şey kalmadı aynı benim abim gibi...Eskiden şahin gibi iken şimdi muhabbet kuşu ![]() Neyse aklıma geldikçe ekleme yaparım ama sonuç hiç bir zaman değişmez ben onu çok seviyorum... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vahhhh serkan abi vahhh acıklı bir brezilya dizisi gibi hayat hikayesi daha doğrusu balık hikayesi
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sami abi balığa düşkün biri. İstediğinde gider istediğinde döner kafasına göre hareket edermiş zamanında. Ama serkan abi artık onunla gitmediği için oda gitmez dostum keyif almadıktan sonra ben keyif alsam ne yazar der ve balığa gitmez. Genelde balık olsada olur olmasada maksat göl havası alıp 2 bira içip keyif çatmak. Kendisi avlandığı bölgelerin taktiklerini çok iyi bildiği için yeni ve değişik yöntemler aramaz forumda genelde geyik,sohbet bölümlerinde takılıp eğlenir. Bazı balık avlama konularınada konuyu dağıtan kişi olarak katılıp ne yapıp eder ve serkan abiyle sohbet moduna geçer
![]()
![]() |
![]() |
#59 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Balığımı yiyeyim yorumları göndereyim...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu nasıl sarıkanat istavrit | paşalı | Deniz Balıkları | 16 | 23-11-2012 16:52 |
çim çim nasıl hazırlanır | 35deniz | Balık Yemekleri | 4 | 19-09-2008 21:36 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
Almanya,da Nasıl???? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 25-10-2007 19:45 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |