|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erselcim bu ne güzel mesaj teşekkürler memnun oldum daha iri ve iyileri size denk gelsin hoşçakal.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rica ederim Mustafa lafı mı olur asıl ben teşekkür ederim .
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
RAif abi konularını inceledim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu 4 konudaki resimlerini (hizliresim.com)' a yüklemişsin.. Konularda linkler görünüyor ancak linkler bozulmuş (tek tek kontrol ettim). Yani hizliresim.com da bir sorun vardır, yada site silmiştir resimleri.. Eğer bu resimleri bulabilirsen ImageShack sitesine ücretsiz üye olup oraya yükleyelim ve oradan buraya linkleri ekleyelim .. Şu an başka yapılabilecek bir şey yok abim .. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş,tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#55 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Ümit size de rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Keyifli bir av olmuş raif abicim tebrikler..
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Fatih kardeşim daha iyileri size denk gelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() abi maşallah
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
25.05 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 29-05-2008 19:45 |
18.05. Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 23-05-2008 12:47 |
25 Mart Eskİ FoÇa Raporu | bulentakici | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 28-03-2007 13:12 |
20-21 mart güllük raporu | discus | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 24-03-2007 10:48 |
18 Mart 2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-03-2006 04:27 |