![]() |
#61 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Murat, yaşadığın şehirde bulamadığın ürünleri, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ya da [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dan satın alabilirsin.
Reklam mı yaptım ne? ![]() Umarım sakıncası yoktur.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sn.içli.
kısık'ı tel. ile ardım.adamlar burada 20ytl olan örmeye , 30ytl dediler.ayrıca biz burada kimseyi karalamıyor ve de reklamını da yapmıyoruz. değilmi? bizimki sadece bilgi paylaşımı...o kadar. saygılar..
![]() |
![]() |
#63 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() üzgünüm.ne yaptıysam resimleri ekleyemedim.....
![]() |
![]() |
#64 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 80-100 m'den o büyüklükte sazanlar çekmek eminim harika oluyordur. Benim size tavsiyem iple birlikte çıkrık tipi makineye geçmeniz, tekne üzerinden spin makineyle arasında ciddi farklar olduğunu söyleyebilirim...
![]() |
![]() |
#65 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Berkley fireline whiplash misinayı nerede bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim ben elazığdayım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kıymetli hemşerim,Malatyada var. yolun düşerse bakı ver.
saygılar..
Murat 1966 MALATYA Bu mesaj en son " 25-02-2008 " tarihinde saat 17:12 itibariyle karakayalı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Örgü misina ile at-çek yapılabilir mi? | araştırıcı | AT-ÇEK | 23 | 03-02-2012 22:14 |
Kullandığınız misinalar ile ilgili bilgi paylaşımına buyrun | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 55 | 06-11-2010 17:09 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
kullanışlı misinalar | mufi | Misinalarla İlgili Herşey | 1 | 17-03-2007 12:54 |
Örgü Misina Ne işe Yarıyo?? | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 13 | 28-12-2005 02:12 |