![]() |
#61 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() s.a abi ben garmin526s gps balık bulucu cihazımı yeni aldım daha yeni montaj yapacağım karadeniz trabzonda mezgit,barbun,istavrit,kalkan balığı avlıyorum bu radar hakkında yorumlarınızı rica ediyorum 1kw ayna blucart g2 yok. Alsam faydası olurmu teknem 7.5mt ahşap 3 kulaç sulardan 80 kulaç sulara kadar çıkıyorum saygılarımla.
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
cihazın hayırlı uğurlu olsun, cihaz 1 kw lık aynaları destekler, lakin bazı marka ve modellerde farklılık gösterir. Örneğin Airmar marka aynalarda element sayısı arttıkça detay artar, lakin cihaz bu kadar detayı gösterecek yetenekte değildir, farkını aynı aynayı Furuno ekrana takınca daha iyi anlaşılacaktır.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||||||
|
![]() Alıntı:
şayet yüklemeyi yapmış iseniz görüntü almanız gerekir, ihtimal üzerine değerlendirmek gerekirse ya yükleme sırasında bir kayıp oluştu, ya cihazın versiyonu harita güncellemesine göre eski kalıp desteklememekte ya da hafıza doluya yakın olduğundan tazeleme yapamıyordur. Şayet bir görüntü ekleyebilirseniz belki yardımımız olabilir.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol bey selamlar. Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Cihazdan resim aldım ama buraya eklemeyi beceremedim. Görüntü elmeye tıkladığımda URL soruyor
lazerotomasyon@hotmail.com MSN adresim. eklerseniz oradan da yollayabilirim. Saygılar
![]() |
![]() |
#65 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Resimleri eklemeye çalıştım..
![]() |
![]() |
#66 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |||||
|
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() BlueChart_G2_Vision_Aegean_Sea___Sea_of_Marmara_VE U015R_2010
Dosya büyüklüğü 1.18 GB.
![]() |
![]() |
#69 | |||||
|
![]() Harita ve boyut doğru, peki tekrar silip yüklemeyi denediniz mi?
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sonunda becerebildik.. Ama sorun haritada değilmiş. Aynı anda iki harita da aktif olduğunda işler karışıyor.
Menü-Ayar-Harita-Harita bilgisi seçeneklerinden kara haritasının seçimini kaldırınca herşey düzeldi. Böylece karada iken Kara haritası, denizde iken deniz haritası seçildiğinde problemsiz çalışıyor. İlginize tekrar teşekkür ederim. Saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w | levrek | Satıyorum | 7 | 28-04-2010 09:28 |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Rüzgar ve Deniz | adolomorola | Dökümanlar ve Makaleler | 16 | 31-01-2010 10:21 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |