|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#81 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serdar abi nazar değmiş valla, üzüldüm gerçekten..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serdar hava almışsın işte. tamamen boş dönmek te vardı. bunada şükür.
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#85 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi yine döndün
![]()
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah maşallah
resimleri siteye koyarken biri yer diğerleri bakar kıyamet alametleri bunlar gibi bir düşünce vukuu bulmuyomu sayın arkadaşlar.insan alıştıra alıştıra koyar.bu ne zink diye.... psikolojim bozuldu.yakiiiiin inceledim galiba o balıklar yenmez kanserojen atıklar gördüm. siz en iyisi bize gönderin bi tahlil yaptırayım ben sonucu ayrıca bildiririm. Allah nasibinizi bollaştırsın devamlarını dilerim.( gönülden... (((((Hafif bir kıskanma Olabilir)))))) Selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||
Miço ![]()
|
![]() bi kiralık evle bide iş ayarlarsan ben oraya yerleşmeye karar verdim
![]()
![]() |
![]() |
#88 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Aslında biraz daha uzun kalabilseydik daha çok yakalardık. 3 günlük lodosun ardından güzel bir havada daha uzun balıkta kalmak av açısından çok iyi olurdu.
![]() |
![]() |
#89 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serdar,fırtına arkası iyi iş çıkarmışsın tebrikler. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||||
Miço ![]()
|
![]() güzel av eline sağlık
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İskenderun (Hatay) | walras | DENİZ AVI KARADAN | 42 | 01-09-2014 16:32 |
İskenderun | copper | Tanışma | 5 | 10-12-2011 15:55 |
İskenderun at çek | okahraman | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 03-11-2011 10:21 |
13.12.2008 İskenderun levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-12-2008 16:06 |
İskenderun`a termik santral | elmexicano | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 06-05-2008 07:51 |