![]() |
#81 | ||||
Organizatör
|
![]() Erol Usta Demekte Hakliymışım Sanirim, Teknİk Bİlgİ Budur Dİyorsun, Tebrİk Edİyorum Devamini Beklİyorum......
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar bu balıklar nasıl pişirilmeli
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
![]() |
![]() |
#83 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hüsnü abi bizi intahara teşebbüs ettireceksin
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#84 | |||
Miço ![]()
|
![]() bu balıklar patlakgöz dediklerimizden. gözleri ve hava keseleri denizden çekerken patlıyor. tanesi 20 kg civarında ve derinlik ısrarla 450 mt.çıkrık elektrikli dir.
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() Bu mesaj en son " 21-12-2006 " tarihinde saat 18:41 itibariyle mercan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika balıklar gerçekten. 20 kg balığı hep beraber yiyebileceğiniz bir grup toplayın, gidin bir restorana onlar pişirip servis yapsınlar bence
![]()
![]() |
![]() |
#86 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah,valla bu derya kuzularını bir taş fırında pişirmek gerekir diye düşünüyorum, lezzetine doyum olmaz ...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hakikatten güzel olurmu bu balıklar taş fırında erol,çok güzel balıklar 450 metreden bu büyüklükteki balığı alanı tebrik etmeyelimde kimi edelim tebrikler,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#88 | ||
Guest
|
![]() brawo...tebrikler...
bu balıkları bütün olarak pişirmek eğer uzman değilseniz oldukça riskli olabilir...ben dilimlenerek ızgara yapılmasını tavsiye ederim...ama iri bi ızgaraya ihtiyacınız olacak...zira her dilimi neredeyse evlerde bulunan ızgaraları kaplayacak kadar büyük olacaktır... kıskandım şimdi ne diyeyim...bu balıkları 450 m. den... elle çekebilmek bana inanılmaz bi heyecan yaşatabilir... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#89 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaslar bu balıklar elektrıklı cıkrıkla cekılmıstır.[/u]
![]() |
![]() |
#90 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile) | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 30-07-2007 11:34 |
Çikrik Ve Makİneler | HALDUN YALIMLI | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 12-09-2006 14:01 |