![]() |
#81 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tepreş arkadaşım ben Ankarada hiç bulunmadım,İstanbulda mesela çok çeşitli malzeme satan KISIK Ticaret var eminönüne gidip oradan mercana gidersen bulursun,ALBA var oda istoçta ama her iki malzeme satan yerin internette shopları var arzu edersen internetten sipariş verebilirsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tesekurler Balikçi Arkadaş
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar avrupada bir çok balıkcının bir diyer merakı da koleksiyonları bunlardan bir tanesi işte resimde görülüyor,makinaların 1980 senesinden evvel üretilmiş olduğunu eklemek isterim.
![]() |
![]() |
#84 | ||
Guest
|
![]() selim kardeş üstten alta dogru 2sıradaki modellerin birinden bun kıulannamıştım 80 lerde hatta makinanın güvdesinde metalik dam arması vardı ve boyası ise pürüklü filandı..şahane makinaydı.. eski makinalar agırdı ama içi dişliler felan saglamdı sarı dan yapılırdı..
|
||
![]() |
![]() |
#85 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi bendede bu merak var bende eski makinaları toplayıp koleksiyon yapıyorum gerçi resimdeki kadar çok değil ama zamanla olacaktır bunlar gibi makinaların temiz ve ucuz olanlarını bulmak gerçekten çok zor şimdilik 15-20 tane oldu eski antika makinalarım onları hiç götürmüyorum balığa sadece yeni makinalar alıyorum yanıma gerçi hala iş görürler ama onlara gözüm gibi bakıyorum temizleyip yağladıktan sonra sadece eski makinaların bulunduğu sandığa yerleştirdim.
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
Forumu baştan sona okumaya çalıştım. Bazı sorularım ve tavsiye isteklerim olacak. Ankara'dayım ve malum tatlı suda avlanmak zorundayız. Bu aralar Turna avı ilgimi çekiyor ancak konu hakkında çok bilgili değilim. Çok fazla bütçe gerektirmeyen (0-150 YTL aralığı), çok büyük olmayan Turna balıkları için kullanabileceğim bir makine önerebilir misiniz? Ayrıca yazılarınızdan anladığım kadarıya e-bay'den alışveriş yapıyorsunuz. Yurtdışından alışverişte herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Ya da prosedür nasıl işliyor? e-Bay'den ayırdığım bütçe ile iyi (benim için iyi) bir makine alabilirim sanırım. Bu konuda da tavsiye istesem çok mu şey istemiş olurum? Şimdiden teşekkürler. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#88 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Cevabınız için teşekkürler.. Forumu daha derinlemesine okuyunca Almanya'dan yazdığınızı farkettim ama geç olmuştu. Ankara'dan arkadaşların yorumlarından sonra sizin değerli önerilerinizi bekleyeceğim. Tekrar teşekkürler..
![]() |
![]() |
#89 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
Ankara'dan arkadaşlar foruma çok sık katılmıyorlar galiba. Siz önerilerinizi paylaşır mısınız? Mümkünse yurtdışı fiyatlarını da yazarsanız. Karşılatırıp TÜrkiye'den alma şansım olabilir. Teşekkürler..
![]() |
![]() |
#90 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |