![]() |
#81 | |||
Miço ![]()
|
![]() oncelikle selamlar...bu konunun ustunden cok gecmesıne ragmen bugun forumda gezerken bır bastan okuyım dedım ve bır sozumu tutmayı az kalsın unutuodum abılerıme karsı...bu yaz butun yardımlarınız ıse yaradı her sey ıcın tekrar sagolun...ve söz verdiğim tablo sonunda gercek oldu
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bır de eklemek ıstedıgım avcılıkta ögrenmenın sonu yok...her sene yenı bıseyler ogrenıp yenı yollarla tanısıyorum nerden nelere geldım dıe dusundumde,,yıllar once yanımda ısparoz cekerlerdı ıskelede ben bır tane yakalayamazdım ve sımdı baktıgımda nerden nereye...elımde tek bı kasnak gezınırken,, sımdı arabanın bagajı doluyor malzemelerle...tuttugumuz balık ıcın poset ararken etrafta sımdı tel kafeslere koyup eve canlı goturuyoruz..gunde 1 saat balık tutarken sımdı sabahlıyoruz...kısaca bu bır hastalık sanırım ama dıgerlerınden tek farkı zararı olmaması...gıttıkce sarıyor ınsanın her tarafını bır kere yakalandınmı kacısıda yok sanırım...neyse fazla uzatıp sıkmadan herkese RASGELE...birde en onemlısı son olarak,,insanın nasibinde kısmetınde ne varsa onun oldugunu yanı otesı olmadıgını ogrendım bu hastalık sayesınde...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş faydalı olduysa ne mutlu
![]()
![]() |
![]() |
#83 | |||
Miço ![]()
|
![]() evet abim gercekten oluyor...fakat son senelerde ilgi cok azaldı..eskiden ta izmirlerden gelen olurdu şimdi bos kalıyor...maalesef balık her gecen sene azalıyor...
![]()
![]() |
![]() |
#84 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
balıkların%90 nını sülünezle aldım canlı yem çok denenmesine rağmen çok nadir av veriyor.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
canlı yem ltfn cevap? | ALİ ŞEN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 16-08-2008 13:24 |
İznik Canlı Yayın | cevat2 | TATLI SU AVI | 11 | 24-03-2007 10:18 |
canlı sohbet | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 17-06-2006 11:06 |
Canlı Kameralar | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 02-02-2006 03:26 |
Taze mi Canlı mı ?? | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-01-2006 20:11 |