|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Veda yazdım ancak öylece cekip gitmek değil. Okul döneminin birinci döneminin son haftaları ve son sınavlar olacak benim notlarımın azda olsa düşüklüğü beni bıraz bilgisayardan uzak durup ders kıtablarıma gömmeye yöneltti
![]() ![]() ![]() Görüşmek Üzere .. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Adınıza üzüldüm Küçükbey
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Derslerinde göstereceğin başarı bizleri de sevindirecektir egecim unutma
![]() Şimdiden sana iyi dersler. Görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ege seni aramızda her zaman görmek isteriz fakat senin derslerine yoğunlaşman ve başarıyı elde etmen bizi daha çok sevindirir.
Sağlıcakla kal... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() eğitim şartt
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Okul hayatınızda başarılar dilerim. En kısa zamanda sizi mavi sahalarda görmek isteriz
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Yeğen im, sana derslerinde başaraılar dilerim..Bizler buradayız ve senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz..
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese teşekürler nadirde olsa arada bir uğrarım sizsiz çekilmiyo bu hayat
![]() Veda değilde gurbet diyelimm ![]() Görüşürüz 2.ci ailemm
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ege; başarılar dilerim...
Umarım herşey gönlünce olur inşallah...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhabalar kısa süreli demiştim sınavlarım bitti artık tekrar sizinleyim bu terkrar buluşamızda daha önceki hatalarımı yapmayacağımm ...
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
veda | mazhar üzümcü | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 22-11-2011 21:40 |
Kısa Kısa...Kısacık | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-10-2006 09:32 |