|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese selam teknolojiyle aram pek yoktur ama böyle güzel bir siteye üye olmak istedim. bende kazıklı koyunda 3 sene ye yakındır balık turları düzenlemekteyim. kendi teknemle turlara çıkıyorum. Kazıklı koyu bazen verimsiz geçsede yinede bu bölgedeki en güzel avlak alanlarının olduğu ve üretimler olduğu için balık ların uğrak ve duraklama yeridir. bende sizlerle hem tanışmak hemde eğlenceli vaktiler geçirmek için hepinizi kazıklı koyuna davet ediyorum.herkese bolnasipli avlar dilerim kaptan müco RASTGELSİN...
Bu mesaj en son " 29-02-2012 " tarihinde saat 15:25 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mücahid kaptanım aramıza hoşgeldiniz. Forum kuralları gereği 100 mesaj sınırı aşmamış yeni üyeler forumumuzda tekne ilanları paylaşamamaktadır.
Paylaşımlarınız sonrası ilanınızı yayınlayabiliriz. Keyifli sohbetler dilerim..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mücahid Kardeş aramıza hoş geldiniz.Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mücahit kaptan, Aileye hos geldin.
Katılımcı olman dileğimle.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
aramıza katılmanıza ziyadesiyle memnun oldum..inşallah iyi bir vakit geçirirsiniz diyorum...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar bende aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum su an kazıklıya gitmek icin yola cıktım teknemi hazırlıcam yarın sabah nasip olursa tura cıkacagız. Balıga cıkan herkese rastgelsin
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gönül dostlarına merhaba !! | GAB41 | Tanışma | 10 | 30-04-2011 11:12 |
tüm balık dostlarına merhaba... | kenan9 | Tanışma | 4 | 31-08-2010 19:00 |
Bütün deniz dostlarına merhaba | murat250471 | Tanışma | 7 | 01-05-2010 08:24 |
Doğa dostlarına selam. | 23asm | Tanışma | 16 | 05-02-2010 00:13 |
doğa dostlarına bursadan merhaba | ala-i kırmızı | Tanışma | 3 | 24-07-2009 20:55 |