|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba herkese ben Aydında yaşıyorum memurum hafta sonları ve tatillerde çeşmede 4.60 safter marka tekne ve 9.8 4 zamanlı motorumla av yapacağım çeşmede römorku indirebileciğim yerler nereler olabilir tavisyeleriniz bekliyorum saygılar..
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Çeşme çok büyük bir av sahasıdır alaçatı, ıldır, gerence, dalyan ? Ben çamlıyem çiftliklerine yakın olan ıldır kıyılarından hem teknenizi indirip hemde av yapabileceğinizi düşünüyorum ![]() Saygılarımla.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim bilgi için çiftlikköy ve dalyan içinde yer varsa iyi olurdu güzel kuşadası güzelçamlıda platform var denizn içine kadar beton dökmüşler römork için çeşmede de böyle yerler olsa keşke
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Saygılarımla..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Finikede sahilden avcılık yardımı!! | salih126 | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 03-12-2009 23:15 |
Sahilden olta ile köpekbalığı yakalanır mı ? | xnode | Videolar | 7 | 15-09-2008 11:56 |
Çeşmede balık kerterizi ... | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 09-04-2007 07:23 |
Çeşmede balık kerterizi ... | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 20-03-2007 16:13 |