|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı
|
![]() Herkese merhaba;
Öncelikle kendmizi tanıtan bir yazı yazmamız gerekiyormuş, kurallara uyup kendimizi tanıtalım bakalım ![]() Kocaeli' nde Otomotiv sektöründe çalışıyorum. Birgün erkek arkadaşım Mehmet'i aradım, balık tutalım mı? dedim yaklaşık bir aydır iş çıkışlarında balık tutmaya gidiyoruz. İlk beş gün balık tutamasakta umudumuzu kaybetmeyip devam ettik ve sonunda balık tutmayı başardık. Forumu kayık fiyatlarına bakarken tesadüfen buldum ve kayıt oldum. Umarım sayenizde balık tutma konusunda daha fazla bilgilenirim. Herkese bol şans, rastgele.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz. Umarım aradığınız konulara tatmin edici cevaplar bulabilirsiniz.
İmza ayarlarınızı tamamlayabilirseniz diğer dostlarımızda sizi yakından tanıyacaklardır.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ceyda hanım aramıza hoşgeldiniz.
Öğrenmek istediğin herşeyi çekinmeden sorabilir veya araştırmalar sonucu forumumuzda bulabilirsiniz. Bilgi paylaşmak içindir bizde paylaşmak için buradayız ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Aramıza hoş geldin abicim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ceyda hanım aramıza hoşgeldiniz.
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz Ceyda hanım kalıcı paylaşımlar dilerim . Umarım aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. Ustadlarımız sizlere yardımcı olacaklardır rastgele ...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Hemşerim hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım;
aramıza ve sitemize hoş geldiniz...İyi paylaşımlar ve başarılı avlar dilerim....
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı
|
![]() Herkese göstermiş olduğu hoşgörü ve ev sahipliğinden dolayı cok tesekkur ederim. Bu aksam tekne ile balığa çıktık 43 adet istavrit yakaladik
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |