|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar 26-06-2012 tarihi ile akşam 18.00 da mesai bitimi işten çıkıp,kardeşimle direk soluğu bostancı sahilde aldık,18.30 da kayalıklardan oltalarımızı atmaya başlayıp çaparilerimizi denizle buluşturduk ve muhteşem avlarımızdan birine başladık,size şöyle söyliyeyim her çekişte en az 6 tane geliyordu,ve saat 21.00 da istavrit avımızı sonlandırdıgımızda sonuc 12 kg istavrit,her gün gitsek hergün tutarız ama fazlasına ne gerek var her haftada 1 tane böyle bir av yeterli oluyor,şimdiden herkese rastgele
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() forumda yeniyim ama balıkçılıkta ustayım diyorsun. tebrikler ...
bunu söylemek bana düşmez ama imza kısmını örneklere bakarak doldurursan hitapta kusur işlememiş oluruz. rast gelsin...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi bu yaşıma kadar balıkçılıktan vazgeçmedim,hem olta balıkçılıgım var,hemde zıpkınla avcılık,açıkcası bu bir denize karşı sevdanın rengidir
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() merhaba hoşgldiniz.bostancının neresinde avladınız bilgi verir misiniz ?
bir de takım olarak ne kullandınız ?beden ,ayaklar nedir ,kaç gr kurşun merak ettim ? selamlar
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() yerinide söyliyeyim,adalar iskelesinden maltepe tarafına dogru bi 300 metre yürü,dere gibi bir yer var denize akan,onun kenarından salla oltayı gitsin,özellikle 19.30 civarı istavritler denizin üzerinde dans ediyor ![]()
MEHMET ALİ 1987 A RH ( + ) İSTANBUL ![]() Bu mesaj en son " 28-06-2012 " tarihinde saat 13:01 itibariyle madlove tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler,teşekkürler.....
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tuttugum balıkların fotografını paylasıcam ama nasıl yuklenıyor bılmıyorum yardım please
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul'da balık durumu | madlove | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-07-2012 20:32 |
Balık durumu | mr_brownstone | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 29-05-2012 12:38 |
İstanbul'da Karadan Balık Avı Yardım | mr crowley | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 19-05-2011 21:02 |
Boğazda balık durumu | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 13-05-2010 11:23 |
İstanbul'da balık tutmak(Yeni başlayacağım) | trrudeboy | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 16-08-2009 14:43 |