|
Resmi Avcılık Duyuruları Sirküler, yasaklar ve benzeri konular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar marina ve limanlarla ilgili bir link veriyorum. Bir çok detay içeriyor derinlikler koylar körfezler burunlar limanlar marinalar seyir güzergahları ve daha bir çok detay mevcut bilgilerinize. SAYGILARIMLA
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K. İZMİR-İZMİR-İZMİR haldunyalimli@gmail.com Bu mesaj en son " 11-04-2006 " tarihinde saat 16:17 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() harikasın haldun kardeş..nefis bir döküman teşekkürler
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim iş bir tekneye kaldı artık
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerine sağlık Haldun,birçok kişi için oldukça faydalı olacak,teknesi olmazsa bile kıyıdan olta atanlar buradaki derinliklerden faydalanabilecekler,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Haldunum sağol tam benlik bu iş...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi bizim körfez aşırı sığmış ben daha derin sanıyordum bir yaşıma daha girdim sayende
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() saol arkadaşım teşekkür ediyorummm
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
faydalı bir link | gokseldbuga | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 18-05-2007 10:11 |