![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Bilindiği gibi her yıl temmuz ağostos ayları bizim kabusumuz olur.Çünkü bu ayların hemen hemen her günü rüzgarlı olur.Dolayısıylada denize uzaktan bakar iç çekeriz.
![]() ![]() Bağzı günler deniz hafiften kalır gibi olur. İşte bizde o fırsatları kollar kendimizi denize atarız.Ve hedef balığımızı aramaya başlarız...Çünkü uzun zamandır çıkamadığımız denizimiz bize neler getirdi.. İşte bu günde öyle oldu.Havanın biraz düşmesini fırsat bilip kendimizi deniz anamızın kollarına attık.Hedef balığımızı yani uskumruyu bulmak için vira dedik.. Yanımda bu günkü misafirim, Doğukan Kay vardı.Yol boyunca çayımız içildi kahvaltı yapıldı. Veee avlak bölgesine varıldı.Çapa atılıp çaparilerimiz suyla buluştuğu anda aksiyon başladı.Beşli altılı sekizli dokuzlu takımlar doluyordu.Çapari takımlarımızın en güzel tarafı da VURGUN çapari olması.. Balık çok kısa süreli av verdi tahminen bir saat kadar sürdü.. Ama yetti.. Çok daha bereketli avlar sizinle olsun.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hey maşallah kaptan bende diyordum paylaşım yapmıyor kimse hayırdır inşallah diye. İçimize sular serpti av Doğukan'da tutmuş kısmetini ikinize de helal olsun.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Evren teşekkürler.Uzun zamandır çıkamıyorduk,çıksak da dişe dokunur avlar olmuyordu.Artık bizim av günlerimiz geldi.Umarım çok daha güzel paylaşımlarımla birlikte oluruz.
Bu ara da sendende güzel paylaşımlar bekliyoruz.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazan nedeniyle gidemiyorum ama deli oluyorum.seferi olup 2 gün ırmak kenarında,göl kenarında konaklamak kurtları iyice dökmek istiyorum ama olmuyor.bayramdan sonra inşallah bende böyle fotolar ve raporlarla sahneye çıkacağım. Eline emeğine sağlık.paylaşımın için teşekkürler. Avlarınızın bereketli olması dileğimle Rastgele. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elineemeğine paylaşımına teşekkürler paylaşımın bir harika yakında yanındayım.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sonunda gerçek bir av hikayesi.Güzel anlatımın ve paylaştığın resimler için çok teşekkürler Süleyman abicim.Doğukan'ıda ayrıca tebrik ediyorum.Ben de Çeşme'de bu sene en kesat dönemimi yaşıyorum burası Güzelbahçe'nin iki misli uçuyor.Eylül ayını dört gözle bekliyorum.Abicim avlarının daim olmasını diliyorum,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() P
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi o günü asla unutamam çok güzeldi hani oltalara yetişemedik
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel av olmuş. Ne zamandır İzmir 'den paylaşım gelmiyordu. İçimiz açıldı
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kaptanım bereketli olsun iğnen her daim dolu gelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşte uskumru avım.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 38 | 15-09-2011 17:38 |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
Uskumru avı | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 20-04-2010 20:02 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |