|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ARKADAŞLAR 3 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ GECE 12 CİVARI ÜSKÜDARA DOĞRU YOL ALDIK,GİTTİĞİMİZDE BAYA Bİ YOĞUNLUK VARDI AMA SAHUR VAKTINE DOĞRU BALIKÇILAR GİTMEYE BAŞLADI,BİZDE DAHA ÖNCE PLANLADIGIMIZ GİBİ SABAHLAYIP,SABAH BALIĞINI ALMAYA KARARLIYDIK,GECE KARANLIGINDA TEK TÜK ÇIKAN ÇİNGENE İSTAVRİTLERİ,SABAH EZANINDAN SONRA HAVANIN YAVAŞ YAVAŞ AYDINLAMASIYLA BERABER YOĞUNLAŞMAYA BAŞLADI,ORTALAMA 1 SAAT KADAR BALIK YAPTI VE ORTALAMA OLARAK 5-6 KILO KADAR ISTAVRIT ALDIK,GERİ KALAN BOLUMDEDE BOĞAZ KEFALINE ATIP Bİ 15-16 TANE KADARDA İRİ BOĞAZ KEFALİ ALIP AVI BİTİRDİK,AMA BU ARALAR İSTAVRİT BAKIMINDAN BAYA Bİ KISIR DÖNEM GEÇİRİYORUZ,EYLÜL EKİM AYI GELSEDE BALIĞIN ZEVKİNİ ALSAK DİYE BEKLIYORUM ŞİMDİDEN,O DÖNEME KADAR BİDAHA BALIĞA GİTMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM,BOĞAZDAKİ BALIK DURUMU BÖLE ANLIYACAGINIZ ,FOTOGRAF CEKEMEDIM CUNKU CEP TELEFONLARIMIZI YANIMIZA ALMADIK,KAFA DİNLEYELİM DİYE,
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Keşke evde falan çekseydin fotoğrafları ama güzel bir av olmuş afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tşkrler ama benım açımdan pek iç açıcı bi av olmadı boğazda fazla bi balık yok açıkçası umudum yerle bir oldu
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmetali...birde Bebek ve Arnavutköy sahillerini deneyiver....
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() abi o taraflara geçmek pek nasıp olmuyo araç olmayınca sıkıntı oluyor,nasıpse eylul 15 de çinekopa kandilliye gidicem bakalım şansımıza ne çıkacak,ama istavritten ümidim daha fazlaydı
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Mehmet Ali kardeşim anlatımın çok güzel olmuş da keşke bir de resimlerle süsleyebilseydin.
Balık nasip ve sabır işi.Bak kısaca benim bu günümü anlatayım.Sabah dörtte açıldık denize, saat dokuza kadar gezmedik yer bırakmadık.Tam ümidimizi yitirip limana dönerken,liman üstünde gördüğümüz kuşlarda ki hareketlilik bizi cezbetti.Yönümüzü o tarafa cevirip çaparileri indirdiğimizde yarım saatte kovalar doldu.Her balık avı nasip kısmet. Umarım daha bereketli avların olur.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() abim inş bakalım bu hafta sonu yağmur varmış,yağmurdada edindiğim tecrübelere göre iyi istavrit çıkıyo bakalım yağmurdan nasıbımızı alabılecekmıyız hafta sonu
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() M.ali kardeşim,balıkçılık literatürüne çingene istavriti ve boğaz kefali gibi iki yeni terim katmışsın, keşke bir kaç resmi olsaydı .5-6 Kilo istavrit,15-16 iri kefal avını beğenmediğine göre oldukça usta bir kardeşimizsin herhalde.Senide tatmin edecek avlarını paylaşmanı merakla bekleyecem. RAST GELSİN...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() yaşım şuan 25 ve 4 yasımdan beri balığa gidiyorum kardeşim,sen ne olarak hitap edersen başım gözüm üstüne,resimlere gelince 3 gün önce pc im bozuldu,ve internete işyerimden giriyorum,sizde takdir edersinizki iş yerimden resim yükleyemiyorum,resimler çekilmiş vaziyette fotoğraf makınamda duruyor ama gel gelelım pc yok
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul'da balık durumu | madlove | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-07-2012 20:32 |
İstanbul'da balık durumu | madlove | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 28-06-2012 22:29 |
Balık durumu | mr_brownstone | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 29-05-2012 12:38 |
Antalya'da balık durumu | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 17-04-2012 16:21 |
Boğazda balık durumu | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 13-05-2010 11:23 |