|
SAĞLIK Sağlık konusunda herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() 1- Çok ağır bir kokusu vardır. 2- Gözleri Kıpkırmızı olmuştur 3- Pullu balık olduklarından, pullu olup olmadıklarını kontrol ediniz.Pulları yok ise bayattır. 4- Buzhane balığı olup olmadığını anlamak için ise, balığı elinize alıp sert olduğunu göreceksiniz, almayınız 5-Balığı kestirip temizlettiriniz, taze ise balık kolayca kesilmez. 6-En önemlisi solungaçlarının kan kırmızı olduğunu görünüz 7- Solungaçlarını iki parmağınız ile ovalayınız ki boya olup olmadığını anlayabilesiniz.Kırmızı mürekkep ile boyanıyorlar. 8- Kokladığınız zaman normal balık kokusunu almalısınız. kaynak:nurideniz
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamsi Balığının Faydaları Nelerdir..? | MAVİ FENER | Dökümanlar ve Makaleler | 1 | 25-02-2016 06:21 |
Bayat Hamsi | MAVİ FENER | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 06-02-2016 12:37 |
Hamsi Balığının Faydaları | MAVİ FENER | SAĞLIK | 0 | 16-06-2012 23:26 |
Bayat Ekmekle Yapılabilecek Yemekler - Bayat Ekmek Değerlendirmenin Önemi | Taygun KOCABIYIK | Balık Yemekleri | 4 | 20-08-2008 21:10 |
Dİkkat Avlanmanin Yask OlduĞu Yerler | serkan arslan | Resmi Avcılık Duyuruları | 2 | 15-08-2006 19:53 |