|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar.BAlık tutarken şansa ve uğura inannanlardan mısınız yoksa gerçeğe mi???
Hiç olmayacak takımlarla benim hayal edemeyeceğim balıkları tutanları gördüm.Kendim de hiç olmayacak takımlarla güzel balıklar tuttum.Bu şansa örnek. Hiç balık yokken bir abinin yanıma geldiğinde büyük balık tutmam,kimi zaman balık olmayacak kadar çok vururken birisinin yanıma gelmesiyle eve eli boş dönmem.Bunlar da uğura örnek. Tabii gerçeklerle de yüzleşmek lazım.Gerçeklik derken de balığın orada çok bulunup yada az bulunmaması,oltanın yapısı ve takımın düzeni gibi konular. Ben şansa inananlardanım ya siz???
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uğur Dumlu Foto Albüm Özel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 89 | 02-01-2012 12:41 |
şans levreği | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 28-07-2009 07:42 |
su yoksa balık da yok.. | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 28-08-2007 10:06 |
Balıklara Nasıl Yaklaşırız ? YOKSA.....? | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 7 | 28-06-2007 17:45 |
Bana şans dileyin.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 20-04-2007 20:37 |