|
Malzeme Üreticileri Malzeme üreticilerine ulaşabileceğiniz web adresleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bugün sizlere vereceğim ikinci link aklınıza gelebilecek her türlü balık malzemesini bulabileceğiniz ve visa kartınızla sipariş edebileceğiniz bir site,aklınıza gelebilecek derken körelmiş iğnelerinizi keskinleştirmeye yarayacak aletlere (ki bunları ben izmirde hiçbir yerde bulamadım) her türlü malzeme.Denizde avlanacak kardeşlerim aşagıda verdiğim linke tıklayınce açılan sayfadan saltwaterfishing yazısını tıklasınlar.tekrar açılan sayfada solda online shopping yazan yazının altındaki seçenekleri tıkladığınızda ise aradığınız ve hatta aklınıza gelmeyen tüm ekipmanları göreceksiniz.Selamlar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi harikasın sen ya senin gibi değerli bir abimizin bizim sitemize katacağı değeri kelimelerle ifade etmek mümkün değil verdiğin link gerçekten çok güzel teşekkürler.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Eğer kardeşlerimize yardımımız dokunabilirse ne mutlu .Bilgi çoğaldıkça zenginleşir, güzelleşir.İnşallah ileri günlerde daha güzel ve faydalı şeyler sunacağım.Selamlar
Bu mesaj en son " 12-10-2005 " tarihinde saat 18:28 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bizlerle paylaştığın bilgi ve tecrübelerin konusunda daha bir zenginlik olacağı konusunda eminim ve sitemiz için en paylaşımcı katılımcılardan birisin teşekkürler
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() verdiğin adres ve bilgiler için sağol arkadaşım
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selamlar,bir çoğumuz yurt dışından mutlaka almak istediğimiz ürünler vardır,ama bir kaç parça için ödenecek kargo ücretlerinden dolayı oldukça pahalıya geliyor,benim önerim yurt dışından online olarak malzeme satın almak isteyen arkadaşlar için bir havuz oluşturulsun ve toplu olarak sipariş verilsin
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Erol kardeşime katılıyorum malzeme satışı yapan bu sitelerle iritibata geçilip toplu alımlarda yapabilecekleri indirim (discount) miktarları öğrenilebilir.Ayrıca bildiğim kadarıyla zaman zaman bu sitelerde bazı mallar kampanyaya sokulup fiatları oldukça düşüyor.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu fikri, paylaşan daha arkadaşlar varsa modumuz bir havuz oluşturabilir o zaman
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() olur bencede gezip alıncak birşeyler bulayım bari zehirlediniz beni
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Her türlü trol yasağı hakkında (madde:9) | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 14-07-2009 13:52 |
İzmir'de Dalış Malzemesi Satan Yerler | hasanova | ZIPKINLA SUALTI AVI | 4 | 26-11-2008 13:40 |
makina ve olta malzemesi | henesen | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 0 | 03-11-2007 20:28 |
hiç bir türlü avlanamayan bulut balığı | igmsva | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 17-02-2007 00:09 |