Arkadaşlar her 5 erkekten 3 ünde avcılık hastalığı var. bu olta ile balık avı olur veya zıpkın ile olur veya tüfek ile kuş avcılığı olur.geriye kalan 2 erkekte ise avcılık merağı vardır. yani bu konu genellikle 5 erkekten 5 ini ilgilendiren bir mesele. bende uydu kanalı var hep anlamadığım halde Fransızların Chasse&peche kanalını izler dururum.Hep arkadaş ortamlarım bu kanal için uydu aldılar.Hatta bazı tv tamircilerin camında bile Chasse&Peche şifresi çözülür diye yazıyormuş.PEki arkadaşlar neden türkiyenin bir avkanalı yok.hem yukarıda yazdığım av türlerinden gösterseler hemde chasse&peche kanalının alt yazılısı gösterseler olmazmı.Tamam bizim insanlarımız biraz magazin sever insanlar ama böyle bir kanal olduğu takdir de çok reyting göreceğine eminim.Özellikle kanal D grubunun D Plus- D Dream- D çocuk- D Spor- D hipodrom- Dizi TV- Emlak tv- Yeşilçam ve aklıma gelmeyen 3-4 tane daha kanalı varken neden buna teşebbüs etmiyorlar. Açıkçası yapsa yapsa bunu yine kanal d grubu yapar dedim ve ben Kanal D ye bu konuda mail attım.Sizden de bu konuda gerçek bir Destek istiyorum arkadaşlar.Lütfen bu konuya duyarsız olmayalımmm Aşağıda linki tıkladığımızda açılan sayfanın en altında "Bize Yazın" diye bir link var oraya tıklayıp formu doldurun arkadaşlar.En fazla 3 dakikanızı alır.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]