|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abilerib sevgili büyüklerim ve ustalarım.bugun acayip bi balık gördüm. bir kalem kalınlığında uzun ve yüzü deniz atına benziyo ve ağzı biraz uzun ama zargana deyil sarılı kahverengili derisi vardı.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kardeş bi araştırayım enterasan.ama imza bölümünü doldurursan seninle iletişimimiz daha iyi olur.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bahsettiğin balığın ''deniz iğnesi'' olduğunu sanıyorum.genelde gemi barınaklarındaki yosunluklarda görülür.daha doğrusu ben küçükken onlardan çok yakalardım.denizatı familyasındanmış bu balıklar.ama kalem kalınlığı büyüklüğünde olanlara hiç rastlamadım.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() bu olabilir mi...deniz iğnesi..
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ewet bu abi saolasınız ya yardımlarınız için evet resimdeki hayvan gördüğüm
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet abi bende iyice hatırladım şimdi.yakaladıklarım bunlardı.yanılmamışım demekkine.deniz iğnesiymiş.çok sevimli yaratıklar ama...keşke tatlı suda yaşayanlarıda olsaydı.beslerdim
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|